|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Godaddy Hesap Aktivasyonu?
Merhaba, Godaddy kullanıcısıyım uzun bir aradan sonra alan adı yenileme ve alan siparişi için giriş yapmaya çalıştım ama parolamı hatırlamayınca email adresime istedim ki burası tam 3 aşama önce müşteri kodu, password hint ve yeni password talebi.. İşlemleri tek tek yaptım, giriş yapmaya çalıştım her seferinde şifre veya kullanıcı dı doğru değil uyarısı alıyorum. Hemen e posta ile bilgi istedim hesabım bir kaç kez hatalı deneme ve şifre talebi yüzünden askıya alınmış... Kredi kartının son 6 hanesi isteniyor veriyorum doğru değil diyor zaten toplamda 5 ten fazla kart kullandım (Sanal kart, Gerçek Kart, Müşteri Kartı vs...) Kimliği tarayıp gönderdim yinede açmadılar şimdi tüm domainleri tek tek bir form doldurup firmaları resmi evrakları resimleri vs.. gönderin diyorlar. sorun şu ki bu firmaların bunu yapması çok zor.. çok abuk şeyler isteniyor ve tüm domainler firma değil ki... ne yapacağımı şaşırdım. tekrar aktivasyon işlemi yapanların acil bilgisine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Re: Godaddy Hesap Aktivasyonu?
Selam telefon ettim, uzun bir konuşma oldu derdimi anlatana kadar ter içinde kaldım ama sonunda hesabı açtılar.. keşke açmasaydılar demek istiyorum hosting aldım multiple domainlere email destekleri yok yani ekstra paket almak gerekiyor bilginize..
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Evet telefonla çözmesi daha iyi oluyor. hosting için başka bir yeri düşünebilirdin. Godaddy'nin asıl işi domain sonuçta , asıl işi hosting olan bir yerden alsaydın daha mutlu olurdun
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Ek bir email paketiyle sorunu çözdüm. Hediye edilen 25USD Google Adwords ve email özelliklerini maddi olarak aslında ajantajlı sayılabilir...
Sunucada FSO ne durumda kontrol etmek için bir script yükledim anti virüs tarafından silindi hemen mail adresime bir güvenlik uyarısıı geldi oldukça güvenilir iş çıkartıyorlar.. Memnun olmaya başladım hosting hizmetinden... |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!