|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
50 GB hosting, 999 GB bandwidth ve düşük fiyat
Merhaba, Sadece ara sıra, ihtiyacım olduğunda, e-mail kutuları yeterli gelmediği için ve her yanı reklam dolu upload sitelerini kullanmak istemediğim için, büyük kapasiteli dosya göndermek üzere bir hosting firması arıyorum. Ucuz olması için yurtdışında olması gerektiği ve Linux işletim sistemi kullanması zaten normal. http://webhostinggeeks.com/ Yukarıdaki sitede sıralanan firmalar aşağı yukarı benzer hizmetler sunuyorlar; 10'larca GB kapasite, 100'lere GB bandwidth, birden çok domain barındırma vb. Benim sormak istediğim, acaba gözden kaçırdığım birşey mi var ? Yukarıda listelenen firmalardan birinden hosting alırsam, kolaylıkla 1-2 GB'lik dosyaları upload-download edebilir miyim ? Mesela download hızının düşük olması, sık sık sunucularda kesinti yaşanması gibi sorunlarla karşılaşabilir miyim ? Tecrübeleriniz hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: 50 GB hosting, 999 GB bandwidth ve düşük fiyat
Ben 2 tane host kullandım yabancı. ikisi de Amerika'daydı. İkisi de ucuzdu ve ikisinden de maximum download hızımla (mesela şuan 107 KB/sn ve 107 KB/sn ile) indiriyordum. Bu tabi sunucuna, sunucunun bulunduğu ülkeye vs. bağlı ama ben hız konusunda sorun yaşamadım.
Kesinti olayı ne yazık ki olabiliyor. İlk hostumun müşteri desteğiyle girdiğim diyaloglarda ukala, umursamaz davrandıkları için değiştirdim. Hiç kesinti olduğunu görmemiştim orda. 2. yani şu an kullandığımda sık sık oluyor. ben ucuz olmasına bağlıyorum. Almanya'da bulunan sunucuların çok iyi olduğunu duymuştum bu arada.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: 50 GB hosting, 999 GB bandwidth ve düşük fiyat
biz 2003 sonundan beri lunarpages ile calisiyoruz.
is yaptigim kisilere de bunu oneriyorum ki, su ana kadar herhangi bir sorun yasayan olmadi. daha dogrusu buyuk sorun yasayan olmadi demek daha dogru olur. yasanan sorunlarsa genelde kullanici tarafliydi ki, destekleri sayesinde cozduk... www.lunarpages.com not: eger almaya karar verirseniz, seller linki verelim, bize de katkiniz olmus olur size zahmet olmazsa...
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!