|
|
#21 (permalink) | |
|
Yer: Bursa - İstanbul
|
Re: Türkticaret. net Bedava .info dağıtıyor..
Alıntı:
Lakin gecen sene bir müşterimin domain dnslerini değiştirmeye kaltığımıda bende 12 ytl istemişlerdi! ve tıpış tıpış vermiştim, elim mahkum! bir kere düşmüştüm ağlarınına Size tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle bulaşmayın(!) elini veren kolunu kurtaramıyor!
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Evet doğru duydunuz türkticaret.net sitesi bedava .info uzantılı alanadı dağıtıyor.Görünüşte güzel fakat arkaplanını sizlere açıklama gereğinde bulundum.Siteye girip almak istediğiniz zaman SSS kısmını okumazsanız asıl olayı anlayamacaksınız.Bakın işte neler yazıyor
Oluşturduğum alan adını kim tescil ediyor? Üyeler alan adını TURKTİCARET.Net üzerinden kullanacaktır. Dolayısıyla, resmi ICANN tescil işlemi TURKTİCARET.Net tarafından yapılacak, ayrıca alan adının son kullanıcısı olan sizinle ilgili dâhili bilgiler de sistemde kayıtlı tutulacaktır. Bu neden den dolayı BEDAVA .info uzantılı alan adı kaydınızın DNS�lerin de TURKTICARET.Net DNS leri yer alacaktır. Alan adınızın süresini uzatmanız halinde DNS kayıtlarında değişiklik yapılabilir. Yani kısacası alınan domaini turkticaret.net te hosting paketiniz varsa kullanabilmektesiniz.Kampanyanın güzelliğini siz düşünün artık |
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Arkadaslar ben aldım info uzantılı domain. Tamam hadi tescil ettiler ama bu sefer benden host almamı istediler yok host almaycaksam baska bir yerde hostum varsa NS satın almamı istediler bunada 14,6 ytl verecekmişim yok yonlendirme desen onada para istediler yani sıfıra sıfır elde var sıfır Destek olmadıgında bende katılıyorum.
Saygılar |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
|
"hep elin yabancısı yapacak değil ya" diye inanılmaz sinir bozucu spamlarından onlarca düşüyor her gün. Bu kadar para kazanmışsın ama hala adam gibi, etik reklamcılığı öğrenememişsin. Elin gavuru der gibi...
Bu spamları nasıl engelleyeceğiz? Türk ticaret nasıl olur da spam yapar yok mu bunları engelleyecek bir kanun, merci ? Silmekten sıkıldım adamlar göndermekten sıkılmıyorlar. İnanılmaz ahlaksızca. |
|
|
|
|
|
#26 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
Yer: Bursa - İstanbul
|
Alıntı:
Hocam defalarca geri mail atmanız gerekiyor beni listenizden çıkartın diye. Ama yinede ayda bir tane olmak üzere gönderiyorlar, kesin çözüm ise onlara mail adresini kaptırmamak!
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bu info domainler de DNS yönlendirmesi yok.
Adamlar şöyle yapmışlar: "Alan adınızın süresini uzatmanız halinde DNS kayıtlarında değişiklik yapılabilir." domain süresini uzatmak 6YTL. Yönlendirme bile yapamıyorsun. Napolyon Kaç Sene Önce Sölemiş "PARA PARA PARA" ....
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!