|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: shrek'in ormanı
|
Re: Türkticaret. net Bedava .info dağıtıyor..
Biz de bunun olacağına emindik ama bir deneylim dedik. Sonuç aynı. Bir mail gönderdik ama cevap gelmedi. Sonucu buraya yazdık: http://www.bthayat.net/
|
|
|
#32 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Evet Natro olaya el atmış arkadaşlar;
Alıntı:
Ücret= 1 USD Sınırlama = Yok Yönetim = Tam kontrol |
|
|
|
|
|
|
#33 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Yer: ist
|
hepinize ıyı calısmalar arkadaslar
http://www.turkticaretmagdurlari.com bu domaını tt den tescıl ettırdım ustelık belkı utanırlar. uzun zamandır yasadıgımız sıkıntılar nedenı ıle amatorce bır zıyaretcı defterı.Savaş açtık ![]() saygılar |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
çok güzel bir düzmece, türkticaret üye olurken verilen e-mailleri başka yerlere satıyor bildiğim kadarı ile .. ben oldum ve şimdi "keşke" diyorum. çünkü domainin dns adreslerini yönlendirmek istediğinizde sizden 16 ytl para talep ediyor. ne anladım ben o işten?
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Bakalım sonuçlara;
12.12.2006 00:19 Webhosting.info' ya göre TURKTICARET.NET Market Share (12.9266 %) Total Domains (53,330) Bu güne göre; 25.12.2006 14:19 TURKTICARET.NET Market Share (15.4506 %) Total Domains (67,203) 13 Günde 13 783 alan adı eklenmiş. tahminen 10 000 adedi kampanya üzerinden maşallah operasyon başarılı.. Bazılarının canı çok sıkılacak anlaşılan.. |
|
|
|
|
|
#38 (permalink) | |
|
Yer: antalya
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Bence Turkticaret.net'in yaptığı etik açısından çok yanlış Ben satın almak istediğim domaini bedava olduğunu görünce ordan almaya karar verdim.Fakat register ettikten sonra ns'leri değiştirmek gibi bir hakkım olmadığı için domain patladı.Benim almak istediğim domain bir sene boyunca boşta durucak... Akıl karı değil..
|
|
|
#40 (permalink) |
|
turkticaret'i hic kullanmadigimdan bilmiyorum, ama domain ya da herhangi bir hizmet satarken firma kullanici sözlesmesini/hizmet anlasmasina dair bir aciklama yapiyor mu?
eger böyle bir aciklama varsa ve hizmeti kullananlar bunlari okumadan firma ile calisma karari aliyorlarsa, bu kullanicinin yaptigi bir hatadir. sonuclarina da, ne yazik ki, katlanilmak zorundadir. böyle bir durumda sayfalar boyu sikayet mesajlarini da dogru bulmuyorum. eger böyle bir antlasma söz konusu degil ve firma sonradan bir takim degisiklik ve düzenlemeler ile kullaniciyi zor duruma düsürüyorsa, yapilan tabii ki etik bir davranis degildir.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!