Zoque.Forum
»
fedora+plesk
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
fedora+plesk
Selamlar
plesk ile idare edebildiğim (?) bir linux (F5) sistem ismilazımdeğil dedicated şirketinden alındı. Kör topal bikaç domain kurabildikten sonra, coppermine kurulumu gerçekleştirdim. şimdi sorunum şu (basit basit.. )birisi yeni bi foto upladığı zaman bi klasör oluşturuyor (misal 00013) (13. üye ise). uplanan foto resize edilerek 3 boyuta indirgenerek bu klasöre kaydedilmeye çalışılıyo fekat burda bi sorun var. klasörü oluşturulurken apache bu işlemi yaptığından ötürü default 644 gibi bi write permissiona sahip. ve içine veri yazamıyor. pleskin içinden üst klasöre yazma okuma çalıştırma izinlerini full verdim ama yinede beceremedim.. tam anlatamadım ama çok uğraştığım için sanırım karıştı herşey.. acaba windowsa geri mi döneyim?? apache userinin grubunu değiştirebilmek nasıl yapılır? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: fedora+plesk
|
Zoque'a hoşgeldiniz!