|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Godaddy Hosting (Deluxe Plan)
Bir iki gün önce Godaddy'den "deluxe plan" hosting paketi aldım. Bu paket birden fazla websitesi kullanımına izin veriyor. Fakat ben bu işi tam manasıyla beceremedim. Başka bir hesaptaki domaini burada kullanamadım. Name serverları yazmama ve hosting accountumda da ilgili dizine domainimin kontrolünü vermiş olmama rağmen herhangi bir gelişme yok. Eğer bu paketi kullanmış olan veya kullanan varsa yardımcı olabilir mi ? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Re: Godaddy Hosting (Deluxe Plan)
Önce bir uyarı;
Godaddy' den aldığınız hosting Multiple domain desteği bulunmakta ancak siz bu Multiple Domainlere email hesabı açamıyorsunuz. Tam olarak bayi paketi gibi kullanmak söz konusu değil. Ayrıca tüm domainler aynı dizin de hosting ediliyor. 1. xxx.com (Ana domain) 2. xxx2.com (Multiple domain, sınırsız istediğiniz kadar ekleniyor.) Ancak bu şekilde ikinici siteye erişilebiliyor. www.xxx.com/xxx2.com Günde en fazla 500 E- mail gönderilebilir.. Deluxe Plan bende satın aldım üçüncü gün iptal ettim ve Google Adword ve indirimli aldığım alan adı hediye edildi, paramı geri ödediler. Godaddy sitesinde panel açıyorsunuz sonrası alıntıdır; Alıntı:
http://help.godaddy.com/article_list.php?topic_id=104 Eğer nameserver işlemi tamam, panelde domain eklenmiş ve her şey tamamlandıysa, nameserver' ların güncellenmesi beklenebilir. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Bluehost sitesinde de 6 domain uygulaması var.
Hostu adına aldığınız domain main domaininiz oluyor. diğer domainleri ister tek başına, ister diğer domainle birlikte kullanabiliyorsunuz. www.ilkdomain.com www.ikincidomain.com www.ilkdomain.ikincidomain.com DNS ayarlarını değiştirdiğinizde 24 saat içinde yönelmesi gerekiyor. Bu ayarları domain yönetiminden değiştirdikten sonra ayrıca hosting panelinin içinden de yapılacak bir ayar var diye biliyorum. Yani oradan bu ismi transfer etmek ya da yönlendirmek gibi bir seçenek olması gerekiyor. Yanlış biliyor olabilirim. Ama ben böyle yapmıştım. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Peki bluehost da diğer domainlere email açılabiliyormu? Godaddy bunu yapmıyor tabi email paketi almadığın ve domain Godaddy üzerinde olmadığı sürece.. |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
2 domain kullanıyordum, mail ayarlarımda bir problem vardı çözememiştim. mail gönderemiyordum, mail alabiliyordum. Sonra domainin birini iptal etmiştim başka bir hosta. Ama o esnada her iki domaine de kendi isimleriyle mail kullanabiliyordum. Mailleri de aynı adresler gibi 2 seçenekte de açabiliyorsunuz.
Bu arada, bluhostta ASP desteği yok. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: Antalya
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
|
Alıntı:
xxxcom dizine bir index atın, anadomain.com/xxxcom şeklinde giriş yapmayı deneyin ? (bu arada dizini kendiniz farkılı bir konuma açtıysanız gözükmez burdaki "xxxcom " alan adı değilde dizin olarak düşünün) eğer index görünüyorsa ns serverler' dan kaynaklanıyordur, gözükmüyorsa domain silin ve tekrar kaydedin.. Nameserver adresileri Alıntı:
|
||
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!