Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » E-Ticaret » Web Hosting / Domain » Godaddy Hosting (Deluxe Plan)

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 01.02.2007   #1 (permalink)
XXL

XXL's Avatar

Yer: Antalya
Godaddy Hosting (Deluxe Plan)

Bir iki gün önce Godaddy'den "deluxe plan" hosting paketi aldım. Bu paket birden fazla websitesi kullanımına izin veriyor. Fakat ben bu işi tam manasıyla beceremedim. Başka bir hesaptaki domaini burada kullanamadım. Name serverları yazmama ve hosting accountumda da ilgili dizine domainimin kontrolünü vermiş olmama rağmen herhangi bir gelişme yok. Eğer bu paketi kullanmış olan veya kullanan varsa yardımcı olabilir mi ?
XXL şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 01.02.2007   #2 (permalink)

arsende's Avatar

Yer: Istanbul
Re: Godaddy Hosting (Deluxe Plan)

Önce bir uyarı;

Godaddy' den aldığınız hosting Multiple domain desteği bulunmakta ancak siz bu Multiple Domainlere email hesabı açamıyorsunuz. Tam olarak bayi paketi gibi kullanmak söz konusu değil.

Ayrıca tüm domainler aynı dizin de hosting ediliyor.

1. xxx.com (Ana domain)
2. xxx2.com (Multiple domain, sınırsız istediğiniz kadar ekleniyor.)

Ancak bu şekilde ikinici siteye erişilebiliyor.

www.xxx.com/xxx2.com

Günde en fazla 500 E- mail gönderilebilir..

Deluxe Plan bende satın aldım üçüncü gün iptal ettim ve Google Adword ve indirimli aldığım alan adı hediye edildi, paramı geri ödediler.

Godaddy sitesinde panel açıyorsunuz sonrası alıntıdır;

Alıntı:
Log in to your Account Manager.
Under the hosting & Email section, select hosting Account List.
Next to the hosting account you want to modify, click Open.
Under the Settings section of the hosting Manager, click the domain Management icon.
From the domain drop-down list, select a domain in your shopper account or type a domain name that does not exist in your account.
From the domain hosting Path drop-down list, select an existing content directory or type a new content directory that does not appear in the list.
NOTE: This step only applies to Deluxe and Premium hosting plans.

Click Add domain.
İlgili Bağlantı
http://help.godaddy.com/article_list.php?topic_id=104

Eğer nameserver işlemi tamam, panelde domain eklenmiş ve her şey tamamlandıysa, nameserver' ların güncellenmesi beklenebilir.
arsende şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 01.02.2007   #3 (permalink)

MGoktas's Avatar

Yer: Kayseri
Görsel: 17

Bluehost sitesinde de 6 domain uygulaması var.
Hostu adına aldığınız domain main domaininiz oluyor.
diğer domainleri ister tek başına, ister diğer domainle birlikte kullanabiliyorsunuz.

www.ilkdomain.com
www.ikincidomain.com
www.ilkdomain.ikincidomain.com

DNS ayarlarını değiştirdiğinizde 24 saat içinde yönelmesi gerekiyor.
Bu ayarları domain yönetiminden değiştirdikten sonra ayrıca hosting panelinin içinden de yapılacak bir ayar var diye biliyorum. Yani oradan bu ismi transfer etmek ya da yönlendirmek gibi bir seçenek olması gerekiyor.

Yanlış biliyor olabilirim. Ama ben böyle yapmıştım.
MGoktas şu an çevrimdışı  
Old 01.02.2007   #4 (permalink)

arsende's Avatar

Alıntı:
MGoktas tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Bluehost sitesinde de 6 domain uygulaması var.
Hostu adına aldığınız domain main domaininiz oluyor.
diğer domainleri ister tek başına, ister diğer domainle birlikte kullanabiliyorsunuz.

www.ilkdomain.com
www.ikincidomain.com
www.ilkdomain.ikincidomain.com

DNS ayarlarını değiştirdiğinizde 24 saat içinde yönelmesi gerekiyor.
Bu ayarları domain yönetiminden değiştirdikten sonra ayrıca hosting panelinin içinden de yapılacak bir ayar var diye biliyorum. Yani oradan bu ismi transfer etmek ya da yönlendirmek gibi bir seçenek olması gerekiyor.

Yanlış biliyor olabilirim. Ama ben böyle yapmıştım.

Peki bluehost da diğer domainlere email açılabiliyormu? Godaddy bunu yapmıyor tabi email paketi almadığın ve domain Godaddy üzerinde olmadığı sürece..
arsende şu an çevrimdışı  
Old 01.02.2007   #5 (permalink)

MGoktas's Avatar

Yer: Kayseri
Görsel: 17

2 domain kullanıyordum, mail ayarlarımda bir problem vardı çözememiştim. mail gönderemiyordum, mail alabiliyordum. Sonra domainin birini iptal etmiştim başka bir hosta. Ama o esnada her iki domaine de kendi isimleriyle mail kullanabiliyordum. Mailleri de aynı adresler gibi 2 seçenekte de açabiliyorsunuz.

Bu arada, bluhostta ASP desteği yok.
MGoktas şu an çevrimdışı  
Old 01.02.2007   #6 (permalink)

arsende's Avatar

Alıntı:
MGoktas tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
2 domain kullanıyordum, mail ayarlarımda bir problem vardı çözememiştim. mail gönderemiyordum, mail alabiliyordum. Sonra domainin birini iptal etmiştim başka bir hosta. Ama o esnada her iki domaine de kendi isimleriyle mail kullanabiliyordum. Mailleri de aynı adresler gibi 2 seçenekte de açabiliyorsunuz.

Bu arada, bluhostta ASP desteği yok.
Evet Windows yok telekomun fiber kablosu kopunca yurt dışı internet yavaşladı anlaşılan yerli natro ile yola devam..
arsende şu an çevrimdışı  
Old 01.02.2007   #7 (permalink)
XXL

XXL's Avatar

Alıntı:
arsende tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Önce bir uyarı;

Godaddy' den aldığınız hosting Multiple domain desteği bulunmakta ancak siz bu Multiple Domainlere email hesabı açamıyorsunuz. Tam olarak bayi paketi gibi kullanmak söz konusu değil.

Ayrıca tüm domainler aynı dizin de hosting ediliyor.

1. xxx.com (Ana domain)
2. xxx2.com (Multiple domain, sınırsız istediğiniz kadar ekleniyor.)

Ancak bu şekilde ikinici siteye erişilebiliyor.

www.xxx.com/xxx2.com

Günde en fazla 500 E- mail gönderilebilir..

Deluxe Plan bende satın aldım üçüncü gün iptal ettim ve Google Adword ve indirimli aldığım alan adı hediye edildi, paramı geri ödediler.

Godaddy sitesinde panel açıyorsunuz sonrası alıntıdır;

İlgili Bağlantı
http://help.godaddy.com/article_list.php?topic_id=104

Eğer nameserver işlemi tamam, panelde domain eklenmiş ve her şey tamamlandıysa, nameserver' ların güncellenmesi beklenebilir.
Name serverlar NS1.SECURESERVER.NET vs NS2.... vs. şeklinde bunları diğer hesabımdaki domainime ekledim. Ana domainimin altın xxxcom şeklinde bir klasör açtım panelden xxx.com un bu dizini kullanacağını da belirttim. Ama hala siteyi açtığımda reklam vs. ıvır zıvır şeyler çıkıyor. Acaba nsleri mi yanlış yazdım yoksa panelde başka ayarlar da mı var bilemedim. Beceremezsem iptal etmeyi düşünüyorum.
XXL şu an çevrimdışı  
Old 02.02.2007   #8 (permalink)

arsende's Avatar

Alıntı:
XXL tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Name serverlar NS1.SECURESERVER.NET vs NS2.... vs. şeklinde bunları diğer hesabımdaki domainime ekledim. Ana domainimin altın xxxcom şeklinde bir klasör açtım panelden xxx.com un bu dizini kullanacağını da belirttim. Ama hala siteyi açtığımda reklam vs. ıvır zıvır şeyler çıkıyor. Acaba nsleri mi yanlış yazdım yoksa panelde başka ayarlar da mı var bilemedim. Beceremezsem iptal etmeyi düşünüyorum.
reklam derken daha önce parkmı edildi? daha önceki hali ile aynımı? aynı ise dnsler tam olarak yönlenmemiş olabilir, 24 saat sürer ..

xxxcom dizine bir index atın, anadomain.com/xxxcom şeklinde giriş yapmayı deneyin ? (bu arada dizini kendiniz farkılı bir konuma açtıysanız gözükmez burdaki "xxxcom " alan adı değilde dizin olarak düşünün) eğer index görünüyorsa ns serverler' dan kaynaklanıyordur, gözükmüyorsa domain silin ve tekrar kaydedin..

Nameserver adresileri

Alıntı:
If you purchased your hosting account before December 15, 2005 or after November 14, 2006 use the following name servers:
ns1.secureserver.net
ns2.secureserver.net

If you purchased your hosting account between December 15, 2005 and November 14, 2006, use the following name servers:
ns3.secureserver.net
ns4.secureserver.net
arsende şu an çevrimdışı  
Old 02.02.2007   #9 (permalink)

Yer: TR istanbul

Panelde total dns kontrol diye bir şey var, oraya gir, sana verilen ip adresine yonlendir.

Name server lerde guncellenmişse çalışır
Old 05.02.2007   #10 (permalink)
XXL

XXL's Avatar

herkese teşekkür derim sorunumu çözdüm. mustayın söylemiş olduğu kısma girips erverın ip adresini yazınca sorun çözüldü tekrar teşekkürler herkese
XXL şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

plan , deluxe , hosting , godaddy

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml