|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Hosting Tavsiyesi
Merhaba, Bir hosting paketi alıcam içinde hem birden fazla alan adı barındırmak istiyorum. PHP, ASP, .NET, Cgi gibi dilleri desteklesin istiyorum. MySQL,Access, Ftp hakları vb gibi olması gerekenleri saymıyorum. Dreamhost.com da buldum tam istediklerime yakın ama ne yazıkki ASP desteği bulunmuyor. Kullanmış olduğunuz, memnun kaldığınız yada tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
Ben YAPTIM! - Portfolyo Mesaj sanchez tarafından 03.02.2007 (15:01) yeniden düzenlendi. Açıklama: Eksik bilgi... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Re: Hosting Tavsiyesi
Anladığım kadarıyla burayı kullanıyorsun. Memnunmusun ve farklı yerlerden reg edilmiş alan adlarını
ayrı ayrı barındırabiliyormuyum? Ve bu barındırma işleminde her domain için kendi uzantısı şeklind email verebiliyormuyum? Örneğin Basic paketinde bu işlemleri gerçekleştirebilirmiyim?
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Memnunum, yaklasik 4 senedir musterisiyim.
Daha once +domain eklemeyi denemedim, her ek icin bi miktar ucret aliyorlardi, artik basic pakette istedigimiz kadar ekleyebiliyoruz sanirim. Bu da ayri ayri barindirmani sagliyor. Dedigim gibi denemedigim icin kesin bir cevap veremeyecegim ancak muhtemelen oluyordur. Musteri hizmetleri oldukca iyi, herhangi bir sorun varsa, bunu dogrudan sorabilirsin. Oldukca kisa surede cevap veriyolar. Spesifik sorularin icin ya telefonla aramani ya da email yollamani oneririm. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: eskişehir
|
www.htservers.net i tavsiye edebilirim. ben buranın windows resellerini kullanıyorum. gayet iyi çalışıyolar ve fiyatlarıda oldukça uygun.
bi çok domainde kullanmak için normal hostingleri değil reseller paketlerini incelemelisin. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Evet arkadaşlar kusuruma bakmayın, aramayı detaylı yapmamıştım.
Meğersem aynı konu başlıklı bile açıklama varmış. Bir dahaki sefere daha dikkatli olacağımdır.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Vancouver / Kanada
|
hosting firmalari ayni guvenilirligi ve perfomansi devam ettiremeyebiliyor veya tam tersi de gerceklesebiliyor. Bu nedenle bu konularin 3-5 ayda yeniden acilmasi bence faydali.
Ornegin 2 senedir kullandigim dreamhost'tan ilk sene oldukca sikayetci olmama ragmen, son 1 senedir oldukca memnunum. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
http://www.smyrna.com.tr Hızlı ve müşteri desteği sağlam bir firma birkaç sitemi burda barındırıyorum sorun yaşamadım.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
www.websahibi.com çok iyi bir hosting hizmeti sunmakta.Kullanalı neredeyse 1 sene olacak.Ve hiç sorun çıkarmadı.Çok memnunum.
Kullandıkları teknoloji mükemmel.7 gün yetebilecek bir jeneratörleri bulunuyor.Sundukları hız çok iyi.7 gün 24 saat teknik destek veriyorlar. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!