Zoque.Forum
»
dedicated server vs. server colocation
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Re: dedicated server vs. server colocation
Alıntı:
ben yanlış anlamışım, Yerli natro var ama ramler düşük? |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Arkadaşlar sorun yaşamak istmiyorsanız yurtdışında kesinlikle LayeredTech ve yurtiçinde de TEKLAN'ı öneriyorum. Teklan'ın dedicated fiyatlarıda oldukça iyi pazarlığa girerseniz kesinlikle çok karlı çıkarsınız, ama mutlaka pazarlığa girin
![]() |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Layered popüler olunca verdikleri teknik destek artık çok kötü durumlara geldi, sunuculardaki donanımlar 2. el ve sürekli donanım sorunları yüzünden server çöküyor, çöken sunucu bir daha geri, gelmiyor ve yerine yenisini veriyorlar tabi verilirkende bir süre bekliyorsunuz,
Yurtdışı için size, ev1servers.net veya equinix.com tavsiye ederim TR de bir kaç yer ile çalıştım ama memnun kalamadığım için tekrar Yurtdışına dönüş yaptım Saygılar. |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
"Reseller" konumunda olduğum FDCServers'i onerebilirim.
Birde, Turkiye'ye yakinligindan ve uygun politikalarindan dolayi da, NetDirekt. TR'de ise, Niobe ve NATRO 'yu tercih etmekteyim kisisel gorusum olarak.. |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Alıntı:
![]() |