Zoque.Forum
»
entrenix ve merak mail server
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
entrenix ve merak mail server
Dostlar bazı sorularım olacak sizlere..
1)Merak mail server kurdum win 2003 te mailler çalışıyor sorun yok ama kontrol paneli olarak ta entrenix kurdum ftp lerde de sorun yok ama kontrol panel maillerde error123 hatası veriyor sanırım postmaster tanımlanmadığı için.Bilen arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.. ikinci soruma gelinde bullet ftp kullanıyorum yalnız serverde logoff diye çıktığım zaman program kapandığı için ftp ler duruyor acaba bilmediğim bişey mi var... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbuL
|
Re: entrenix ve merak mail server
Merhaba,
Merak mail'in kontrol panelinden sunucu için postmaster hesabı eklemeyi dene birde.. Belki çözüm olur. Serverdan Logoff olmak yerine X dan kapatırsan programlar çalışmaya devam eder. İyi Çalışmalar
|
Zoque'a hoşgeldiniz!