Zoque.Forum
»
Yahoo bunyesinde Small Business Projesi
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara-Antalya-Mersin
|
Yahoo bunyesinde Small Business Projesi
Yahoo sirket bunyesinde domain ve hosting urunleri sunmaya baslamis. Kucuk capli amaclar icin kullanimi kolay ve ucretleri gayet cazip firsat ve urunler sunmak icin adim atmis. goz atmanizi ve fiyat/secenek degerlendirmesi yapmanizi ongorebilirim.
En azindan sahsi kullanimlar icin ne oldugu belirsiz firmalarla calismaktansa ucretleri cazip Yahoo Inc. uyeligi almak simdilik mantikli gibi gorunuyor. http://smallbusiness.yahoo.com/ ilginizi cekecegini umarim...
ODTU Fizik Bolumu pCwOrM Yazilim&Bilisim Teknolojileri Mersin theSweetestGuy theDevil Mesaj pCwOrM tarafından 06.04.2007 (16:54) yeniden düzenlendi.. Açıklama: Duzyazi Metin Bicimi |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
Re: Yahoo bunyesinde Small Business Projesi
Fiyat olarak oldukça uygun görülüyor, baya bir süredir var diye biliyordum bu hizmetleri?
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara - Adana
|
Çok uzun zamandır olan bir hizmet bu. Neden böyle bir konu açtığınızı anlayamadım.
Hazır forum konusunu açmanızı anlayamadığım gibi.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Ankara-Antalya-Mersin
|
Konuyu actigim gece hummali bir sekilde forum ve domain/host islemleriyle bogusmakta idim. Gozume carpan bir kac konuyu yine faydalanmak isteyen uyelerin bulunacagi dusuncesiyle alel acele not dusmek istedim. Konu kalabaligina sebebiyet verdim ise aff ola.
Baslik altinda ufak bir tarama yaptim ve baslik altinda Yahoo servisinin yer almadigi gozume carpti. Uzun zamandir verilen bir hizmet oldugunda sizinle hem fikirim ancak fiyatlarda gecen ay ortalarinda indirime gittiler. Baslik altinda bulunmasinin faydali olacagi fikrine wardim. forum olayida dun canima tak etmis durumdaydi. Bitsin artik diye haykirirken ilgili verdigim sunucuda verilen hizmetin hicte yadirganilmayacak bir kalite ile sunulmasi dikkatimi cekti. Isbu sebepten oneri/tavsiye niteligi tasimasi dileginden ote dusuncem olmadigini belirtmek isterim. Niyeti-itibari ile anlamsiz oldugunu dusunmemekteyim. Tekrar tesekkurler.
ODTU Fizik Bolumu pCwOrM Yazilim&Bilisim Teknolojileri Mersin theSweetestGuy theDevil Mesaj pCwOrM tarafından 06.04.2007 (16:59) yeniden düzenlendi.. Açıklama: Duzyazi Metin Bicimi |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Rousse - İzmir
|
Yahoo'dan barındırma hizmet almadım şu ana dek. Ancak çevremde Yahoo dan Alan Adı hizmeti alan arkadaşlar çok şikayetçi. Çevrem dediğim Türk ve Yabancı webmasterlar. Şikayetler:
1 - Uzatmak istemediği alan adını dahi Yahoo hiç sormadan kredi kartınızdan parayı çekip otomatikmen uzatıyormuş süresini. 2 - Kullanıcının hesabını silerek alan adlarının üstüne yatmak. Bu şekilde alanadlarının akıbetini bilmeyen webmaster forumlarda dolu inceleyebilirsiniz. 3 - Bazı arkadaşların ise alan adı yönetim panellerinden 1-2 domaini kayboluyor ve akıbeti bir daha bilinmiyor. Uyarı amaçlı çevremden duyduklarım sonucu yazılmıştır. Şahsen başıma gelmedi. Bitim süresi yaklaşan bir alan adımı sorunsuz bir şekilde transfer ettim. Bitim süresi yaklaşmakta olan 3 alan adım daha var ve yine başka bir firmaya taşımak istiyorum. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!