Zoque.Forum
»
Domainlerime host arıyorum nasıl yapmalıyım?
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Domainlerime host arıyorum nasıl yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar forumda çok yeniyim yardımınıza ihtiyacım var...
40 kusur adet domain adresim var her biri kendine gore bir projedir, her isim icin host alırsam cok masraflı olucaktır aynı zamanda web tasarımda yapmaktayım butun domainlerimi ve yeni eklenecek musterilerimin domainlerinide aynı yerde barındırmak istiyorum bazı sitelerin hiti yuksek bazılarının dusuk cok fazla alana ihtiyacım yok ortak alandan ve ortak trafikten faydalanmak istiyorum butun siteler birbirini dengelicek 10 gb alan hepsi icin yeticektir aylık bandwidht 20gb gibi rakamlar ornektir nasıl bir host satın almalıyım yada ne yapmalıyım? simdiden cok tesekkur ederim... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Domainlerime host arıyorum nasıl yapmalıyım?
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Forumda öncelikle arama yapmak size şu an cevap ver(e)meyen arkadaşların daha önce yaptıkları yorumlara ulaşmanıza ve tartışmaları okumanıza olanak sağlayacaktır.
Foruma da hoşgeldiniz. Çözüm olarak resellerzoom.com 'daki shared hosting paketlerini önerebilirim. Her türlü soruyu kendilerine de sorabilirsiniz. Yardımcı olacaklardır. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Yanıtlarınız için Teşekkürler benim istegimi karşılayacak sistem shared hosting sistemi sanırım şimdi adı belli oldu artık ne arayacağımı biliyorum...Teşekkürler
Mesaj biliyom tarafından 13.04.2007 (17:31) yeniden düzenlendi.. Açıklama: harf yanlışlığı |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Uygun bir reseller paketi aramalısınız yada senelik kazanç/maliyetinize bakıp ihtiyaçlarınıza göre server kiralıyabilirsiniz. Ama açık söylemek gerekirse toplamda 10 gb veri trafiği olan siteler için kalkıpta server kiralamak mantıklı değil bu yüzden özelleştirebileceğiniz bir hosting yönetimi gerekmektedir. Aklına takılan bişey olursa çekinmeden sorabilirsin. iyi çalışmalar.
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!