Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » E-Ticaret » Web Hosting / Domain » Dreamhost u nasıl bilirsiniz...

Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 13.04.2007   #1 (permalink)
mahmuto

Yer: İstanbul
Dreamhost u nasıl bilirsiniz...

Merhabalar...

Danışmanlığını yaptığım bir şirket için yurtdışında bir sunucu paketi almayı ve şirketin bir kısım e-posta trafiğini buraya taşımayı düşünüyoruz. Yaklaşık 15 gündür bir düşük yoğunluklu bir kaç e-posta adresini burada barındırıp denemesini yapıyoruz. Henüz herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Amerika ile aramızda ki 7 saatlik farkı düşündüğümüzde yoğunluğun zaten düşük olduğu saatlerde kullandığımız da bir gerçek. Ayrıca eposta sunucusunda ki 10-15 dakikalık kesintilerinde firmayı etkilemeyeceği diğer bir gerçek. web sitesi olarak da topu topu 3 MB büyüklüğünde bir site bulundurulacak. Bundan dolayı bir sorun oluşacağını düşünmüyorum. Bu açıklamalarda sonra soruma gelecek olursam, şu anda dreamhost kullanan arkadaşlardan eposta konusunda sorun yaşayan arkadaşlarımız oldu mu? webhostingtalk ve diğer benzeri sitelerde bu konuda yaptığım araştırmalarda da bir karmaşık da olsa bir fikir edindim. Zoque forum da yaptığım araştırmada ise ismi geçen 13 tartışma ya eski yada aradığım cevaba ulaşamadım. Yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla....
mahmuto şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 14.04.2007   #2 (permalink)
kerem1905

Yer: istanbul
Görsel: 1
Re: Dreamhost u nasıl bilirsiniz...

2 yıldır dreamhost kullanıyorum, fiyatına göre sundugu seçenekler çok iyi ama ara sıra sitede kapanmalar, yavaşlamalar oluyor.Büyük sayılarda bandwitdh tüketmeyeceksen dreamhost u öneririm, aksi takdirde başka hosting şirketlerini düşün derim.Dreamhostun en uygun paketinin özellikleri bile insanı havalara uçuruyor ama kullandıktan sonra aldığın servis pek de havalarda ucmadıgını sana hatırlatıyor.
e-mails er visi ile şimdiye kadar bir sıkıntım olmadı, dreamhostun en cok hosuma giden yanı wiki, blog gibi kulanışlı destek birimlerinin olması.
ayrıca bildirgecteki şu yazıyı da okumanı tavsiye ederim.

iyi çalışmalar.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 23.05.2007   #3 (permalink)
albay

albay's Avatar

Yer: İzmir

bende dreamhostu denemedim.ama duyumlarımı söyleyecek olursam çoğu kişi memnun değil.evet insanın gözleri yaşarıyor alan,bw vb. ama galiba web dünyasında parayla saadet oluyor.ucuz ama kalitelide var ama bugün bir anlık hırsımla 2. kez çalıştığım dünyanın en büyük (bana göre en iyi 2. şirket) internet şirketlerinden birinden ayrıldım.fiyatı uygun ve en iyi tarafı mailler hotmailde bile inbox'a düşüyordu.dreamhosta geçmeyi düşündüm ama araştırdım kötüleyen çok.ufak çaplı sitelerde sorun çıkmıyormuş ama büyük siteleri kaldırmıyor diyorlar.e zaten max. 1GB alan kullancaksanız 20GB niye host alıpta ucuzdan kazıklanma riskini göze alasınız ki?
Old 25.05.2007   #4 (permalink)
WartecH

WartecH's Avatar

Yer: İstanbuL

Netdirekt 'den sunucu kiralayın derim... Güzel hizmet veriyor ve Almanya-Türkiye bağlantısı en hızlı bağlantılardan biridir.
Old 25.05.2007   #5 (permalink)
albay

albay's Avatar

fazla mı markacıyım bilmem ama ben bu parayı buraya verceğime (mt) den güzel bi paket alırım. Hız konusunda haklı olabilirsiniz ama ben bildiğim yerden alırım.bu forumun bu bölmünde de çok kullanılan güzel bi söz var.ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim.hayat dikensiz gül bahçesi değil...aman dikkat derim...ama firmayı tanımıyorum...
Old 26.05.2007   #6 (permalink)
Se7en

Se7en's Avatar

Yer: IstanbuL
Görsel: 31

Kullanmamla 2 ay sonunda lanet ede ede kapatmam bir oldu. Şimdi www.hostgator.com adresinden baby paketini aldım çok memnunum. Anlık 120 180 kişi arası aynı anda online olan bir kullanıcı sirkülasyonum var ve 4 aydır henüz hiç problem yaşamadım. Live chat destekleri de çok iyi her zaman birileri var muhattap olabiliyorsunuz. Hatta biraz gazlayınca sunucuyu sizin için 5$'a problemsiz taşıyolar. 5$ için o eziyet çekilmez
Se7en şu an çevrimdışı  
Old 26.05.2007   #7 (permalink)
albay

albay's Avatar

sunucuyu taşımak derken?
Old 04.06.2007   #8 (permalink)
ZDikmen

ZDikmen's Avatar

Yer: Antalya

Kanımca Dreamhost müşterileriniz için sunabileceğiniz bir seçenek değil. 1 senedir kullanıyorum sürekli outageler ile karşılaştım. Çok fonksiyonel bir paneli hatta shared hostlar arasındaki en iyi panele sahip olduğunu söyleyebiliriz fakat o panel de akıl almaz yavaş çalıştığı ve haftada 1 kere düştüğü ortada.

Onca yeri okudum ve en memnun müşteriler hostgator'un müşterileri fakat mutlaka HG'nin şartlar kısmını okuyun.Sorgusuz sualsiz suspend olabiliyor accountunuz fazla cpu kullanımı olduğunda ayrıca "overselling" yapmıyorlar.
Bunun haricinde sürekli olarak önerilen MT ise son 1 senedir özellikle tier4 gridlere geçtiklerinden beri çok kan kaybettiler internette birçok makale bulabilirsiniz bu konuda ve takip ettiğim bloglarda genelde kullanılar MT'den mosso'ya ya da textdrive'a taşınmaktalar.
Dolayısıyla MT seçerken de dikkatli olmanızda fayda var, özellikle DB performansı olumlu değilmiş.

Birçok yeri araştırdım halen de araştırıyorum VPS en iyi çözüm gibi gözüküyor özellik TR lokasyonlu ama nedendir bilinmez bir Türlü Tr şirketlerine güvenemiyorum onca emek sarfederek geliştirilen yazılımlar warez forumlarında RS'ye link verilerek EMLAK_SIKRİPTİ.RAR şeklinde dağıtılıyor, bunun sebebi hostlardan başka olamaz diyorum.Spesifik birşey söylemek de istemiyorum.

Tabi bunların hiçbirini dikkate almayabilirsiniz, amacım kimseyi karalamak ya da yaralamak değil sadece okuduklarımı aktarmaya çalıştım.
ZDikmen şu an çevrimdışı  
Old 21.12.2007   #9 (permalink)
PicaSSo

PicaSSo's Avatar

Yer: Konya - Van

Merhaba arkadaşlar;

Yaklaşık 1 yıldır DreamHost kullanıyorum. Hali hazırda, alt kullanıcılarımla birlikte 9 tane domain (ve 4 tane subdomain) barındırıyorum. Fakat DreamHost'un (özellikle PHP tabanlı uygulamalarda) inanılmaz derecede yavaş olduğunu burada belirtebilirim.

Tıp Fakültesi öğrencileri & mezunları için kurmuş olduğum sitemi DreamHost'a taşıdığımdan beri sitemin aktifliği, hızıyla aynı orantıda azaldı. Daha önceden Yahoo! SmallBusiness kullanıyordum. Bazı yetersiz özelliklerden ve DreamHost'un cazip fiyatından etkilenerek DH'ye geçtim. Pişmanım diyebilirim. Haziran ayında (okul kapansın hele) farklı bir sunucuya geçmeyi planlıyorum.

Ayrıca DreamHost konusunda hala endişeleri ya da beklentileri olan arkadaşlara sitemin adresini özel mesaj yoluyla gönderebilirim...
PicaSSo şu an çevrimdışı  
Old 26.01.2008   #10 (permalink)
seyyidarda

Yer: istanbul

Alıntı:
PicaSSo tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Merhaba arkadaşlar;

Yaklaşık 1 yıldır DreamHost kullanıyorum. Hali hazırda, alt kullanıcılarımla birlikte 9 tane domain (ve 4 tane subdomain) barındırıyorum. Fakat DreamHost'un (özellikle PHP tabanlı uygulamalarda) inanılmaz derecede yavaş olduğunu burada belirtebilirim.

Tıp Fakültesi öğrencileri & mezunları için kurmuş olduğum sitemi DreamHost'a taşıdığımdan beri sitemin aktifliği, hızıyla aynı orantıda azaldı. Daha önceden Yahoo! SmallBusiness kullanıyordum. Bazı yetersiz özelliklerden ve DreamHost'un cazip fiyatından etkilenerek DH'ye geçtim. Pişmanım diyebilirim. Haziran ayında (okul kapansın hele) farklı bir sunucuya geçmeyi planlıyorum.

Ayrıca DreamHost konusunda hala endişeleri ya da beklentileri olan arkadaşlara sitemin adresini özel mesaj yoluyla gönderebilirim...
dreamhost spam ve null script diyerek tamamen hosting hizmetini kapattı
en ufak bir uyarma olmadan dreamhost çok tehlikeli ve bütün domainler de gitti
seyyidarda şu an çevrimdışı  
Yanıt

Etiketler
hosting , dreamhost , bilirsiniz , nasil

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
ADnet Reklamları [ Siz de reklam verin  » ]