Zoque.Forum
»
güvenli domain register - private registration
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İst.
|
güvenli domain register - private registration
Merhaba!Başlığı tam olarak nasıl atacağıma karar veremedim. Konu private registration. Whois bilgilerini üçüncü kişilerden saklamak. Bu işlem ne kadar güvenli? Birisi domaini hack etmek istiyorsa ve domain private registration olarak register edilmişse hack edilemezmi? Ve ayrıca en güvenli registrar hangisi? Bilgisi olan var mı? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
Re: güvenli domain register - private registration
Hiçbir şey imkansız değildir. Private registration hizmeti ile sadece bilgilerinizi üçüncü kişilerden saklamış olursunuz. Bu aslında anonim kalmak isteyen çoğu kişinin yaptığı gibi kayıtta bilgileri doğru girmemekten pek de farklı bir şey değildir. Bence fazla para almaktan başka bir şey değil.
En güvenli registrar hangisi bilmiyorum ama ben alantron ile çalışıyorum. Memnunum. Kontrol panelleri bana göre yeterli. Bir e-posta atsam kısa sürede cevap alıyorum. Bir tane alan adı kaydederken bin tane "bunu da satın almak ister misiniz?" gibi sinir edici mesaj görmüyorsunuz. Hem de türkçe.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Re: güvenli domain register - private registration
Denildigi gibi bu hizemet sadece whois bilgilerini gizlemeye yara. Ben onceden bir proje icin godaddy den bu hizmeti almistim gayet de verimliydi. eger bu bilgileri gizlemek istiyorsaniz ise yarayacaktir.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!