Zoque.Forum
»
1&1 Host
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
1&1 Host
Selamlar,
1&1 hosting firmasını deneyen kullanan yada daha önce duyan var mı acaba? hosting ücretleri ve özellikleri baya uygun geldi, Google reklamını görmüştüm orada 3 milyon kullanıcısı olduğundn bahsediyordu, ayrıca siteyi biraz dolaştım profesyonel bi firmaymış gibi geldi, ama nedense ismi biraz güvensizlik yarattı sanki yeni türeyen genelde ismi dotlu cotlu firma izlenimi verdi. Alan olarak büyük bir çalışma barındırabileceğim bi site arayışındayım verdiğim paraya değilde upload ve düzenleme için ayıracağım vakti düşündüğümden eğer kullanan yada daha önce duyan varsa bilgi edinmek isterim ![]() Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Re: 1&1 Host
Alıntı:
Lokasyon Abd olunca hızdan kaybediyoruz ama proje büyüklüğü ve aylık trafik olarak baktığımızda yabancı hosting firmaları ekonomik ve tercih sebebimdir. 1&1 Abd ve İngiltere'de kendini kanıtlamış bir firmadır. Teknik detaylar konusunda henüz bir bilgim yok ama firma güvenilir. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: Bochum
|
Alıntı:
Firmanın büyüklüğü ve kalitesinden şüphe yok tabii ki, burada çok kullanılan DSL hizmeti de sunan borsada da bulunan bir anonim şirketi. Ucuzluk konusunda aynı şeyi söyleyebilir miyiz bilmiyorum. Sayfanın aşağısında bulunan açık renkli küçük yazıları çok dikkatli okuyun. Geçen sene aldığım bir domain 30 euro'dan fazla bir ücrete malolmuştu... 'Maloldu' diyorum, çünkü eklenen vergi ve ek ücretlerle bu hali aldı. Fakat zor bulunur bir kalitesi var, bunu da söylemem gerekiyor. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
ben de hostu 1and1.com dan aldım (home paketini) 1 gündür aktif olmadı
Paypal hesabımdan hala parayı da çekmediler her ne kadar mail trafiğinde "hesabınız kontrol ediliyor" falan filan deseler de.ixwebhosting'de sorun yaşayınca (kredi kartından dolayı) diğer tercihlerim arasında olan 1and1 den aldım. Ancak yorumlara bakınca da, bazen fazla para çektiklerini falan söylüyorlar.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!