Zoque.Forum
»
server ayarları ,komponent yüklenmesi [yardım]
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
server ayarları ,komponent yüklenmesi [yardım]
Merhaba Arkadaşlar;
Kusura bakmayın konular arasinda biraz dolandim, googleda da araştirdim ama net bir çözüme ulaşamadim o yuzden belkide daha once sorulmuş bir soruyu tekrar soruyorum. Sorunum şu, hizmet verdiğimiz bütün firmaları bir server da topladik ve o server a plesk kurduk fakat eski hostinglerde çalışan ASP-mail veya jmail tarzindaki komponent içerikli sayfalar çalışmıyor. Bir program yardımıyla server da yüklü olmasi gereken fakat yüklü olmayan bir çok komponent oldugunu ogrendim. Konu ile ilgili bu komponentleri server a nasil yükleyeceğimi anlatacak bir arkadaş çıkarsa çok iyi olur. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbuL
|
Re: server ayarları ,komponent yüklenmesi [yardım]
Merhabalar
Aradığınız componentlerin kurulum dosyalarını ve kurulumu hakkında dökümanları kendi sitelerinden bulabilirsiniz http://www.aspemail.com - AspEmail http://www.dimac.net - JMail Kolay gelsin
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: server ayarları ,komponent yüklenmesi [yardım]
Bu bileşenler lisanslıdır lisans şifresi olmadan işinize yaramıyacağı kesindir. Fakat bir lisasınız olduğunu farz edersek normal şekilde kurulumu yapıyorsunuz ve size soruyor iis servisi restart etmek isteyecek, bunun haricinde kontrol paneli kullanıyorsanız plesk v.b. versiyondan versiyona ayarlar farklıdır(plesk 7.5 de hiç bir yetki vermenize gerek yok iken plesk 7.6 ve 8 de dll leri register etmek ve bu bileşenlerin dizinine psacln yetkileri gibi bazı yetkileri full vermek gerekmekte). Sunucu ile ilgili detay verebilirsen yardımcı olmaya çalışırım.
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!