|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Aylık Ödemeli Yabancı Host
arkadaşlar bu bölümdeki tüm başlıkları okudum beni ilgilendirenlerin içeriğinide okudum.geçmiş bilgilerde güncellenir diye açıyorum.sonunda güzel bi host bulduğuma inanıyorum ama aylık ödeme sistemi olan mümkünse kurulum ücreti almayan domaini hediye eden yabancı istiyorum.çünkü yerli sunucular hem pahalı, hem alan dar.bana biraz büyük alan gerekli.her kullanıcım müzik,video,11 resim yüklerse sunucuda yer gerekli doğal olarak. http://www.exabytes.com/ bu hoşuma gitti.ve başlıklardan birinde bir kişi şirketin resimlerini ve övüen sözler bırakmış.fakat ücretleri peşin alıyorlar.geocities'te sorun yaşamasam güzeldi ve aylık ödüyordum.öğrenci için peşin ödemek zorlaşabiliyor... ***** (legal mi bilmiyorum değilse silerim bu bölmü) ***** kuponu olan varsa yardımcı olabilirmi?ve kuponlar hizmet aldığımız süre boyunca mı yoksa süre limitli indirim mi? ![]() saygılar..
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Aylık Ödemeli Yabancı Host
Godaddy'nin paketleri de gayet iyi bence. MySQL versiyonunu yükselterek büyük bir engeli de ortadan kaldırdılar. Bir alternaitf olabilir. Biraz araştırırsan ilgili kupon kodları da bulursun.
Kolay gelsin.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
lunarpages çok iyi görünüyor hakkında başka bilgisi olan arkadaşlar iyi kötü birşeyler yazarsa iyi olur.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
lunarpages bana kuponda yolladı dün.bi kaç saat içersinde dolacak süresi fakat yıllık ödemeyi peşin istiyor.dediğim gibi ben aylık ödeme istiyorum ve beğenmesem lunarpagesi 1 yıllık peşin verdim.parayı aldıkları için mecbur kalacağım.fakat lunarpages hakkında 5-10 tane yorum okudum ama kötü birşeye raslamadım...
bence bu yıllık peşin almaları müşterinin güvenini sarsabiliyor (örnek ben).mantıklı değerlendirince (benim mantığıma göre, mantık görecelidir) madem o kadar iyiler isteyen istediği an çıkıp gidebilecek.ama memnuniyetinden dolayı devam edecek. birde paylaşımlı hostlar sizce kötü mü?
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
az önce yahoo geocitiesten mail aldım.ve pro paketine aynı domain üzerinden devam ediyorum.yoksa domainimi alamıom geri..1 yıl beklemek gerekli.fiyat uygun aslında.bu ikinci kez yahooyla çalışmamız oluyor.müşteri hizmetlerindeki arkadaş mail yolladı.teknik arızalar sebebiyle gecikmiş.kısacası geocities bile açılmıyordu sitelerde açılmıyordu.ama düzeltiliyor galiba.hatta düzelmiş olabilir.paketler arası geçiş mevcut.benim alanım 2GB, 100GB band var. 5 mail adresi.eğer yetmemeye başlarsa çok daha büyük paketler mevcut.unutmadan 5 subdomain var. umarım eski sorunlar yine olmaz.buda bi alternatif.ilk seferde memnundum bakalım 3. seferde ne olacak.
http://geocities.yahoo.com
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!