|
|
#1 (permalink) |
|
dreamhost indirim kuponu
bildiğiniz gibi dreamhost un ilk sene için $97 a kadar ücret indirimi sağlayan promosyon kodları nette dolanıyor. ben de bu şekilde oldukça uzuca hosting hizmeti satın almıştım. ancak şimdi yenileme vakti geldi çattı. bildiğim kadarıyla yenielrken herhangi bi indirim söz konusu değil, ama emin olmak için bir de buraya sormak istedim. dreamhost yenilemek için indirim kuponu bulunuyor mu, var mı böyle bir şey? |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: dreamhost indirim kuponu
Bildiğim kadarıyla, dreamhost 2. sene bu olayı engellemek için, hesapta bulunan domainleri promosyon dışında tutuyor... Yani dreamhostda yeni bir paket alıp, elindeki domainleri yeni yere transfer edemiyorsun... Yine de yanlış hatırlıyor olabilirim, emin değilim...
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: ?
|
Re: dreamhost indirim kuponu
Bende dreamhost kullanıyorum ve dediğin gibi indirim kuponu kullanarak almıştım 2.yıl yeni bir indirim kuponu kullanamıyorsun ama senin kupon oluşturup bu kuponlardan kazandığın parayı 2.yıldaki ödeme tutarından düşebiliyorsun.. Mesela ödemen gereken tutar $119.40 sen bu kuponlardan $100 dolar kazandın... 2.Yıl için $19.40 dolar ödüyorsun... bu arada COD50 kupon kodu ile 50 dolarlık indirim sağlayabilirsiniz..
oceangray.net Mesaj oceangray tarafından 29.09.2008 (02:21) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!