|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Domain Taşımak
Merhaba, Bir haftadır, TürkTicaret'de olan bir domaini Namecheap'e taşımaya çalışıyorum ama şöyle bir sonuca varabildim: This notice is to inform you that your domain transfer was cancelled due to the reason mentioned below. domain Name : xxx.com Transferred for : 1 year(s) Transfer Order ID : xxx Credit Card/ Funds Transaction ID : xxx: Reason for Cancellation : Canceled - domain contacts did not respond to verification e-mail A notification has also been sent to Namecheap support to refund this cancelled transfer. The amount will be added to you Namecheap account within a few minutes. In rare situations, it might take up to 24-48 hours for the refund to be available in your account. Once available, You can use those funds to easily resubmit the transfer if wish to do so. Please contact support@Namecheap.com if you have any problems or questions and we will be happy to assist you. Thank you, Namecheap.com Support. Moniker'da yaptığım Whois sonucu kilidin açık olduğunu gördüm. Ne yapmam gerekiyor? TürkTicaret'ten yeni bir EPP almam gerekir mi? |
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
tahminim; domaini önceden bulundurduğunuz yer, domain transferi için gönderilen maile bilinçli ya da bilinçsiz cevap vermiyor ve transferin yapılabilmesi için gereken sonlandırma işlemini yapmıyor. bu yüzden de domaini transfer edememeniz normal; işi hızlandırmak ya da tamamlamak için sizin yapebileceğiniz birşey yok.
sadece domain alırken artık sırf buna odaklı bir şirketle -muhtememlen yabancı- çalışmanızı öneririrm... |
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
|
TürkTicaret oyalama ve alakasız cevap verme işlemine kaldığı yerden devam ediyor. TürkTicaret'e karşı bir kampanya başlatacağım en sonunda. Umarım bu mesaj kurallara aykırı değildir. Aykırıysa özür dilerim; sinirlerim bozulmuş durumda.
Mesaj OnurVartay tarafından 05.06.2008 (23:57) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
name.com u tavsiye edebilirim alternatif olarak, senelerdir kullanıyorum bi sorunla karşılaşmadım...
|
|
|
#27 (permalink) |
|
|
Merhaba,
Burayı da mesgul ediyorum ama kusura bakmayın. domain taşımaya çalışmaktan mideme ağrılar girmeye başladı... Bu işlerin hukukundan anlayan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar. domain'in bulunduğu firmayı mahkemeye versek ne elde ederiz? Kazanma imkanımız nedir? Benzeri davalar var mı? |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
domain taşıma işleminin tamamen sonlandığını nasıl anlarız?
şöyle ki, dreamhost'tan godaddy hesabıma konuda yazılı tüm adımları sırasıyla takip ederek transferi gerçekleştirdim. yaklaşık 1 saat içinde domain godaddy panelimde göründü (bekleyen transferler listesinde değil, normal domainlerimin sıralandığı yerde). ancak işlem tamamen bitmemiş olacak ki, domainimle ilgili subdomain yaratmak gibi işlemleri henüz yapamıyorum. en azından yapıyorum ama işlemiyor. öte yandan ilgili şirketlerden artık alacağım bir mail kalmadı. transfer işleminin tamamen sona erdiğini anlamak için ben aklıma geldikçe subdomain yaratıp işleyip işlemediğine mi bakacağım? ![]() bunu anlamanın basit bir yolu var mıdır acaba? |
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) | |
|
Yer: İzmir
|
Alıntı:
@oky: dreamhosttan whois çekebilirsin (:veya ilk registrarı kimse)
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
hmm meğer yukardaki mesajı attığım esnada taşınma zaten gerçekleşmiş ama godaddy'de domain ile ilgili işlem yapma süresi bu defa öncekilere nazaran biraz daha uzun sürdüğü için ben taşınma bitmedi sanmışım. bir de tabii bu kadar çabuk olacağını ummuyordum. resmen 1 saat içinde dreamhost'tan godaddy'ye domain transfer yaptım, süpermiş
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!