Zoque.Forum
»
Domain nereden alınmalı? [Yerli]
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Domain nereden alınmalı? [Yerli]
Merhabalar, yine ben.
domain konusunda ufak bir araştırma yaptım ve elde ettiğim sonuçlar doğrultusunda Natro'yu kullanmaya karar verdim ve bunun üzerine domainimi de aldım. Fakat bana sorun çıkaracak gibiler. Üye olmadan önce koşulsuz olarak bazı ücretsiz hizmetlerden yararlanacağım ima ediliyorken [tık], üye olduktan sonra dns sunucularını ns1.natrohost.com şeklinde değiştirmem gerektiğini, bu işlemden sonra domainimi kilitleyebileceğimi söylüyor. Ama ben farklı bir hosting kullanıyorum. Yani domain kilidi şuanda açık. NOT: Yukarıda verdiğim linkteki ücretsiz hizmetlerin birçoğunu kullanabilmem için, dns 'ns1.natrohost.com' olmak zorunda. Yanlış mı yaptım acaba? ![]() |
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Şimdi bu firmalardan hangisi tescili satın alanın üzerine yapıyor. İsimtescil.net'i kullanmayı düşünüyordum, fakat bunun tam bir açıklamasına rastlayamadım, Lütfen biri beni aydınlatabilir mi ?
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) | ||
|
Yer: Berlin
|
Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
domainleri gkg.net ten alıyorum bu güne kadar sorun yaşadım mı ... asla..
hosting konusunda omnis.com.tr ile yaklaşık 4 yıldır çalışyorum fiyatları biraz yüksek olmasına rağmen gerçekten kaliteli hizmet veriyorlar.. bir dönem sorunlar yaşadıklar ama şu an için hiç bir sorun yok
|
Zoque'a hoşgeldiniz!