|
|
#123 (permalink) |
|
Re: domain piyasası
Kafanda bir proje varsa al derim ben. Denemek lazım. Sonradan ah-vah etmektense. En azından denedim dersin. Kendini kaptırıp tüm paranı oraya harcama ama. Twitter'da pek sakin görünmüyordun : ))
Ayrıca erdinç'e r10 hakkındaki olgun yorumu için teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
|
|
#124 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
.me uzantıları kanımca gereğinden fazla abartıldı. Bence, .me kelimesiyle uyumlu olabilecek "fiiller" gelecekte değer kazanabilirler. Şu an için "premium name" ler haricindeki domainlere pek kimsenin rağbet edeceğini düşünmüyorum. Dağıtımı yaptıran Karadağ Üniversitesi "love.me", "kiss.me", "fly.me" .... gibi bir çok domainin önümüzdeki günlerde açık arttırma ile satılacağını kendi sayfasından duyurmuştu.
nic.me Açık arttırmanın başlaması ve bazı domainlerin satılmasından sonra .me uzantılarının değeri biraz daha yerine oturabilir. "Premium name" lerin satın alınan fiyatına göre, bu domainlerin "-s" takısına sahip olanlarının da değer kazanabileceğini düşünüyorum. Bazı forumlarda Türkçe isimlerle .me uzantısı alma girişimlerinden bahsedildiğini gördüm. Ancak, zaten .com veya diğer temel uzantılarda değerinin oldukça düşük olduğunu gördüğümüz Türkçe alan adlarının değeri .me için daha da düşük olacaktır. Kısaca, .me uzantısının espirisi registrar şirketlerinin sayfalarından haykırdıkları gibi kişisel siteler için değil de "me" ile uygun ingilizcedeki kelimeler için kullanılması domaine ileride değer katabilir. Mesaj Knuckles tarafından 22.07.2008 (00:37) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#125 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
nete.net domaini şu anda açıkarttırmada ve fiyat bitiş süresi az kalmış olmasına rağmen 75$. Ne dersiniz sizce bu domaini almaya değer mi?
(Çokta az kalmamış 10 saat varmış) Mesaj graphpix tarafından 27.07.2008 (19:55) yeniden düzenlendi. Açıklama: Saat eklendi |
|
|
|
|
|
#126 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
Bu arada domaini burada duyurman pek iyi olmamış. Taliplileri artabilir. |