Zoque.Forum
»
Domain kullanım hakkı için sözleşme
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Rousse - İzmir
|
Re: Domain kullanım hakkı için sözleşme
Açıkçası "domain kiralama" olarak örneği var ancak bu örnekler hep karşılıklı güven çerçevesi içinde oluyor. Ama içiniz rahat olsun isterseniz bir noter aracılığı ile bir sözleşme yaparsınız alan adının devredilmemesi durumunda şu kadar tazminat öder maddesi ile bu işin çözüleceğini zannediyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Bodrum - İstanbul, Türkiye
|
Aslında ev sahibi benim, kiracının yasal haklarının korunmasını istiyorum. Karşılıklı iyi niyet, tabi ticarette malesef bu olmuyor, yasal olarak kiracının elinde birşey olmasında fayda var, bende aldığım parayı hak edeyim.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Rousse - İzmir
|
İki taraflı maddeler konulur. Süre içinde kim görevini ifa etmez ise cezai maddeler ortaya konur. Elinizde belge bulunması için. Zaten karşılıklı anlayış var ise bir sorun olmadan işler yürü. Ama hazırlayacağınız belge her iki tarafı da güvende tutar.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: Bodrum - İstanbul, Türkiye
|
Alıntı: