Zoque.Forum
»
Bad hostname 'www.sunipeyk.com'
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Bad hostname 'www.sunipeyk.com'
http://validator.w3.org/ de sitemin kontrolünü yaparken şimdi aşağıdaki gibi uyarı alıyorum.
I got the following unexpected response when trying to retrieve <http://www.sunipeyk.com/>: 500 Can't connect to www.sunipeyk.com:80 (Bad hostname 'www.sunipeyk.com') If you made recent changes to your domain name (DNS) configuration, you may also want to check that your domain records are correct, or ask your hosting company to do so. Nedir? ne değildir hiç bir bilgim yok. Yardımlarınızı rica ederim. Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: Bad hostname 'www.sunipeyk.com'
herşey olabilir, senin bulunduğun sunucudan da olabilir validatorun bulunduğu sunucudan da veya aradaki herhangi bir sunucudan/firewalldan da olabilir. kesin olarak hangi sebepten olduğunu sadece w3.org araştırarak bulabilir.
atmak gerekirse, iki güçlü seçenek var birincisi validatorun kontrol eden mekanizması pek düzgün işlemiyor olabilir, ikincisi senin bulunduğun sunucu validatoru özellikle engelliyor olabilir.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Konuyla ilgili godaddy den mesaj geldi.
özetle diyor ki ekonomik hosting de aynı anda max 50 kullanıcı siteye ulaşabilir. ya da ben öyle anladım. diğerleri ile paylaştığımız için bir üst apkete veya dedicated server a filan geçin diyor. anlık istatistiklerimde bile aynı anda 50 kişi hiç olmuyor. kısaca sorun devam ediyor, siteye zaman zaman ulaşılamıyor. gerçekten ziyaertçi sayısı o kadar artmış olamaz gibi geliyor. evet bir yükselme var ancak ... bilemedim bu işleri ![]() |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Karşıyaka
|
Genelde web serverın web site headerlarında bir bozukluk yada güncelleme olunca webs erverdan bad hostname diye cevap döner...
Bazı durumlardada PHP ini deki bir bozukluktan geri döner.. vs.vs.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!