Zoque.Forum
»
com.tr ye yönlendirme
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
com.tr ye yönlendirme
merhaba arkadaşlar
nic.tr den aldığım www.busraanil.com.tr adlı domainime dreamhost tan aldığım subdomain den (www.busraanil.orstil.com) yönlendirme yaptım nic.tr den hesabıma girip dns sunucu değişikliği bölümünden ns1.dreamhost.com ns2.dreamhost.com ns3.dreamhost.com yazdım www.busraanil.com.tr adresime girdiğimde We apologize for the inconvenience. Please contact the webmaster/ tech support immediately to have them rectify this. error id: "bad_httpd_conf" hatasını alıyorum acaba nerede hata yapıyorum redirect yapıldı fakat bu hatayı alıyorum lütfen yardımcı olun iyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbuL
|
Re: com.tr ye yönlendirme
Dreamhost biraz sorunlu bir yer..
"Domains -> Manage Domains -> Edit" sonrasında "Change fully hosted settings now!" a tıklaman düzeltecektir sanırım... Yerli hosting firmalarına destek verelim... Anlamıyorum ne buluyorsunuz yabancı hostinglerde...
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
cevabınız için teşekkürler
dediğiniz gibi yaptım fakat yine aynı hatayı veriyor. bir arkadaş da sanırım httpd.conf dosyasında çift kayıt var silemedi diğerini ve siteye erişemiyorum demiş eğer çift kayıt sorunuysa nasıl çözebiliriz. dreamhost 200gb 2tb bantgenişliği sınırsız domain ve subdomain veriyor bu hizmetin 4/1 kadar hizmet veren bir yerli hosting firması varsa hemen oraya geçebilirim. iyi çalışmalar.... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbuL
|
Ucuz etin yahnisi az olur misali... Hocam böyle yerlerde site barındırılmaz. Ancak dosya barındırırsın... 20$ yerine 50$ ver ama kaliteli hizmet al derim..
problemin için başka çözüm bilmiyorum dreamhost forumu olacaktı dreamhosters oraya bakmanı öneririm...
|
Zoque'a hoşgeldiniz!