Zoque.Forum
»
Hostgator? veya Netfirms?
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Hostgator? veya Netfirms?
Merhaba,
Bu aralar yabancı windows hosting araştırıyordum. Hostgator'un "SWAMP" paketinde chilisoft ASP var. Sanırım linux'ta ASP için. Verim alabilirmiyim? Webwiz forum kursam sorun çıkarmı sizce? Bir de Netfirms'in "BUSINESS" paketi var. Hem ASP hem PHP destekli. Burasıda iyi gözüktü bana ama tam olarak anlayamadım. Hostgator gibi linux üstünde chilisoft kullanarak mı, yoksa 2 ayrı server (windows-linux) 'da barındırarak mı sağlıyorlar. Şu anda ortalama 1000-1500 hitli bir ASP sitem var. 1 tanede yeni açtığım bir ASP site var. Yakında açacağım bir site artı webwiz forum var. Neden o zaman linux bakıyon diyosanız kaliteli yabancı windows hosting bulamadım bi türlü. Bilen varsa söylesin lütfen Şu an godaddy deluxe kullanıyorum çok yavaş.hostgator: http://www.hostgator.com/shared.shtml 200gb alan 2.000gb bw 14,95dolar/aylık netfirms: http://www.netfirms.com/web-hosting/...ting-business/ 300gb alan 3.000gb bw 14,95dolar/aylık Şimdiden teşekkürler Mesaj InSpite tarafından 02.07.2007 (22:49) yeniden düzenlendi.. Açıklama: düzenleme |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Hostgator? veya Netfirms?
Subat ayında bende netfirmsten bahsettiğiniz paketi satın aldım fakat nedense aspx dosyalarımızı bir türlü çalıştırmayı becemedik, teknik destekte bu konuda pek yardımcı olmadı. PHP ve MySQL performansı çok çok düşük ve her oluşturmak istediğiniz veritabanına 187465418765454 gibi otomatik isim ve şifre vermesi hiç hoşuma gitmedi açıkçası. Sonunda para iadesi aldık tabi.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbuL
|
Ucuzdur ama hizmetten istediğin verimi alamazsın... Linux üzerinde ASP pek tavsiye edilen birşey değil hocam.. Herkez kendi işini yapsın Linux - MySQL - PHP , Windows - MSSQL - ASP - .NET
Yerli hosting firmalarını deneyin bu konuda ısrar ediyorum ![]()
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Londra
|
Netfirms tavsiye etmiyorum. Kullanıcı panellerinde işlem yapmak neredeyse imkansız. Sürekli kilitleniyor veya bir menüyü tıklayınca "page not found" hatası alıyorsun. Netfirms'in websitesi kadar bozuk çalışan başka bir site görmedim.
Hesabımı iptal ettirmek istediğimde benden kullanıcı adımı ve şifremi istediler. Bu deli saçması bir durum. Hiçbir ciddi kurum kendi müşterisinin şifresini istemez. Bu bilgileri verirsem herhangi bir çalışan hesabıma giriş yapıp önceden kullanılan kredi kartı numaralarını görebilir. Dolayısıyla şifremi vermeyeceğimi söyledim. Onlar da hesabımı kapatmadılar. Hesabı kapatmak için aylarca uğraştım, sayısız email gönderdim. Şifre göndermek istemiyorsanız size gönderdiğimiz welcome emailini bize gönderin, öyle de hesap kapatabiliriz diyorlar. Gönderdikleri hoşgeldiniz emailini geri gönderiyorum ama hesabı kapatmak yerine veya açıklama yapmak yerine tekrar aynı şekilde cevap veriyorlar: "Şifre göndermek istemiyorsanız size gönderdiğimiz welcome emailini bize gönderin, öyle de hesap kapatabiliriz". Birkaç defa bu şekilde aynı cevabı aldım. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Yorumlarınız için teşekkürler.
Ben ikisinden de vazgeçtim ![]() Shared özelliği olan 10gb alan 100gb bw, yabancı windows hosting aramaya devam Ay sonuna kadar godaddy ile idare edebilirim.Bir sorum daha olucak. Ben bu godaddy deluxe accountum'da yeni bir site eklediğimde şöyle bir sorun var. Diyelim xyz.com domaini için xyzroot diye klasör oluşturdum (shared hosting olduğu için). Siteye direk bağlanınca veya diğer sayfalarda sorun yok. default.ASP'yi sorunsuz açıyor. Yanlız xyzroot'a alt bir klasör daha açınca, örneğin xyz.com/araba/default.ASP satırını açınca xyz.com/xyzroot/araba/default.ASP oluyor. Deneme için forum kurduğum zaman farkettim. xyz.com/forum olucağına xyz.com/xyzroot/forum oluyor. Buna subdomain yapmaktan başka çare varmı? Shared hosting'ten kaynaklanan bir olaymı yoksa godaddy deluxe account'tan mı? @WarTech: Yerli hosting firmaları çoğunlukla Linux. Windows hizmeti sunanlarda istediğim özelliklere uçuk fiyatlar istiyorlar. Ama düşünmüyor değilim. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Japon hosting firmalarına bakabilirsin ama tabi ki iyi derece de japonca veya ingilizce bilmen lazım.
Bir kaç arkadaşım kullanıyor memnunlar hizmetten.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!