|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Re: Dotster & Brinkster & Diğer - Asp Hosting Önerisi
Bant konusundan sana katılıyorum. Aylık 40-50gb bandwith harcayan resim galerisinden oluşan bir sitem var. Godaddy Deluxe hosting kullanıyorum. Biraz yavaş ama başka alternatif bulamadım Türkiye'de. Türk hosting şirketlerine bakıyorum, ama bw'ler çok düşük. Tabi ki bu onlardan değil, telekomdan kaynaklanıyor birazda. Ama bu şartlarda yabancı hosting her zaman tercihim olucak. Zaten server kiralıcak kadarda para kazanmıyorum bu işlerden. Maksat vakit geçirmek, bişeyler öğrenmek. Senin hosting'te vericeğin karar banada etki edicek. Bende 3-4 haftadır araştırıyorum ama net bir karar veremedim. http://forum.zoque.net/web-hosting-d...-veya-netfirms Mesaj InSpite tarafından 13.07.2007 (10:55) yeniden düzenlendi. Açıklama: Düzeltme |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
aslında brinkster seçilebilir fakat oranın tek kötü yanı, site host açtığınızda. örn:
zoque.net/zoque olarak giriliyor, yeni host açtığınızda 1 adet daha, bu sefer de bildirgec.org/bildirgec şeklinde açılıyor. misal zoque.net/zoque yerine, zoque.net/bildirgec yazdığınızda bildirgeç sayfasına gidiyorsunuz. tek ftp üzerinden bi sürü site oluyor. tek kötü yanı bu. dotster ise bu kadar karışık bir panel görmedim ömrümde, hani girmesinler işlem yapmasınlar diye uğraşılmış gibi. satın alıyordum son anda vazgeçtim. PHP ye yöneldim ama ASP siteyi yine yürütücem hosting siteleri vasıtasıyla. ASP reseller tarzı böyle alsam işime yaramıcak, PHP daha çok kullandığım için.. trafikleri biraz daha artırsalar türk şirketler daha fazla satış olacaktır bana göre. sadecehosting sitesine bakınca, işlerini ne kadar iyi yaparlarsa yapsınlar. bireysel pakette her alana 500 mb trafik vermeleri çok gülünç.. para kazanma amaçlıdan çok hizmet için kuruluşlar kuruldukça, türk internet siteleri daha iyi yerlere gelecektir inancındayım.. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Yurt dışı hosting firmalarının limitleri ve karşılığında sundukları fiyatlar önce hoş görünüyor fakat yıllarca edindiğim tecrübelerimi aktarmam gerekirse; yurt dışında hatır gönül işleri idare et abi bu ay olayı olmaz. Trafiği mi aştın, bir bakmışsın nerdeyse 3 aylık hosting paketi tutarına yakın bir parayı kredi kartından çekmişler. Deste istediğinde objektif olmak gerekirse hızlı cevap alırsın fakat asıl anlatmak istediğine 5. yanıtta ulaşabilirsin. ( Belki de ingilizce yazmak zorunda olduğundan
![]() Türkiye'deki firmalarda sıkıntı prensipli düzenli çalışan, birbirinden haberdar olan personelin bulunduğu bir firmakta bulmak. Onun dışında Türkiye'den şaşma derim.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!