|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
Dotster & Brinkster & Diğer - Asp Hosting Önerisi
Aslında kararsız kaldığımdan dolayı böyle bir başlık seçmek durumunda kaldım.. ASP ve aylık 9-10 gb ve bazen üstü trafik harcaması var. Biraz portal ve forum olmasından dolayı kapladığı alanda bir şekilde artıyor. Yıllık uygun bir fiyata hosting almaya karar verdim. Hem aylık ödemelerle uğraşmamak adına, hem çok aşırı pahalı olmadan uygun fiyata bir alanda barınmak adına. ve özellikle de bir kaç site birden barındırma adına (bir nev'i reseller mantığı) yıllık satın almaya karar verdim. Önümde görünen 2 firma var ( ASP olduğu için daha kısıtlı firma sayısı ) 1. Dotster - http://www.dotster.com/hosting/plans/standard 2. Brinkster - http://www.brinkster.com/Hosting/Pro.aspx Dotster'dan son ana kadar almayı düşünüyordum ama biraz düşünmeye itti, panelin çok karışıklığını duyunca. Kullanan veya kullananlardan bilgi almak adına başlığı açtım. Acaba, Dotster mı daha iyidir, Brinkster mi daha iyidir yoksa daha iyi bir firma önerebilir misiniz ? ASP (olursa yanında da PHP )Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbuL
|
Re: Dotster & Brinkster & Diğer - Asp Hosting Önerisi
Yerli hosting firmalarına baktın mı hiç?
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
yerli istemiyorum aslında. çok para ödeyip, düşük şeyler hoşuma gitmiyor. az çok biraz yerli server piyasasının içinde çok az bulundum bir arkadaşım vasıtasıyla ve diğer arkadaşlarım yoluyla. fiyatlar çok uçuk. Telekom vs. etkili tabi de. burada verilen 1 mb bağlantı dışarıda 10 mb belki ama bize ulaşımı yurtdışından yine 1 mb a gelsede özellikleri daha yüksek sonuçta. bu yüzden sanırım.
birazda bu ortalama fiyatlara diğer sitelerimi de host edecek olmam etkili oluyor galiba
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Abarttığın gibi olduğunu düşünmüyorum. İstediğin özellikleri ve kafandaki fiyatı yazarsan sana ona göre bir kaç öneride bulunabilirim...
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Bahsettiğin firmalar dünyaya satış yapıyorlar Türkiye'dekiler birtek ülke içi... Bahsettiğin firmaların kullandıkları makinalar dev makinalar Quad Core işlemcili üzerine 12gb ram takılabilen 6 disk takılabilen vs. devasal canavarlar Türkiye'de hosting firmalarının çoğu daha dual core işlemciye geçememiş,disk alanı az + hat pahalı e bırakta biraz pahalı olsunlar kazanabilsinler...
Yurt dışıyla burayı kıyaslama tabiki.. Yerli bir hosting firmasıyla başlarsın. hostbul.net gibi siteleri araştır biraz oralarda uygun ve iyi bir hosting mutlaka bulursun. Belli bir yere kadar kullanırsın baktın disk ve bandwith seni kesmiyor VPS kiralarsın daha sonra kendi sunucuna geçersin... Yurt dışındaki bir forum sitesinin hızıyla yurt içindeki fark edecektir... Normal bağlantı hızının yanı sıra veritabanı sorgusu ve sorgu cevabınıda hesaba katarsan. Son karar senin
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
aslında bi nevi haklısın. gerçi bi de ASP'ı sevmiyorum zorunluluktan yani
![]() normal hosting düşünmeye devam ediyorum.. reseller fikrimi PHP ye yatırmaya karar verdim. şu anda, radore (rh.com.tr) w4 paketi kullanıyorum, 200 mb alan, 10 gb bw. aylık 12 $ - yıllık vurunca 120 $. alanı güzel ama trafik sıkıntılı, acaba bundan daha iyi bildiğiniz var mı soruyu değiştireyim
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Markum.net i araştır birde...
Teletek Telekom alt yapısını kullanmakta ve büyümekte olan bir firma. Güvenilirdir. Uygun hosting paketleri var ve kredi kartına taksit yapabiliyor.
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: izmir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
Markum garip duruyor, pek iyi bi duyum da almadım açıkcası o yüzden bakmadım oraya hiç.
Aslında Radore bu konuda çok iyi hizmetleri fakat, çok alan veriyorlar trafiği sakınıyorlar müşterilerden resmen. İnsanlar alandan çok trafik arıyor ama onu sakınıyorlar bu yüzden. Zaten fiyatları normal derecede değil biraz tuzlu bir de ek bant için yüksek meblalar ödemek istemiyorum. PHP olsa her yerden bulunur kalite ama ASP işte dertli.. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!