Zoque.Forum
»
BlueHost 'da ki sitelere erişim
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
BlueHost 'da ki sitelere erişim
Sonunda yer, bant genişliği, Wordpress yedeklemede (PHP.ini) vs.. sorunu olmayan bir yer buldum diye şükrederken, buraya taşıdığım hiç bir siteye dün itibari ile ulaşılamıyor.
Bazı arkadaşların iddialarına göre nisan ayındaki andıç belgelerinin basına sızdırılması esnasında server olarak BlueHost kullanılmış. Bu yüzden ulaşılamıyor. Bu nasıl anlayış ve hukuksuzluktur pes doğrusu. Suçlunun birisi telsim kullanıyor diye tüm telsim hatları kapamak gibi saçma bir durum. Telefon açtığımdaki diyalog: - Bluhost.com'da host ettiğim siteler var, bunlara ben ulaşamıyorum ancak sayaçtan almanya, abd vs den gelen ziyaretçiler var görebiliyorum. MSN den test ettik, almanyadaki arkadaş görebiliyorken ben göremiyorum. ttnet DNS lerinde bir sorun mu var? TTnet- Sadece sizin sitelerinize mi ulaşamıyorsunuz - Hayır. Bluehost'da host edilen hiç bir siteye.. TTnet- Serverinizda problem olabilir - Ama almanyadaki arkadaş girebiliyor şuanda TTnet- 1sn sizi bekletebilir miyim. zZzZz... TTnet- Hattamısınız - Evet TTnet- bilgisayarınızı kontrol ettirdiniz mi? - (!?) bilgisayarımda sorun yok. Yahoo Google vs. diğer yabancı sitelere girebiliyorum. BlueHost'dakilere giremiyorum. Araştırmak için baktığımda forumlarda başka arkadaşlarda bu derten muzdaripmiş konu açmışlar.. BlueHost'a ulaşmadıklarına dair. TTnet- Yerel ağ ayarlarını kontrol ettiniz değil mi? sorun BlueHost ta da olabilir. - Ama yurtdışındaki arkadaşlar nasıl girebiliyor o zaman TTnet- Almanyadaki arkadaşınız girebiliryor ama siz giremiyorsanız sorun serverda olabilir. - (?!?) Peki. Teşekür ederim. [[ //Kapatim en iyisi boşuna tel bari yazmasın]] ----
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Re: BlueHost 'da ki sitelere erişim
Sayaç raporlarından da görüyorum yurt dışından ziyareler bir sorun yok.
TTnet i es geçerek bağlanantı sağlayan TreeWalk DNS i kurdum. Tüm siteler tıkır tıkır geliyor. Yani TTnet beyfendinin keyfi ne istiyorsa onu kafasına göre yapıyor. Haksızlık ve hukuksuzluk mu? O da ne ki?
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbuL
|
Arkadaşlar yerli hosttan vazgeçmeyin... 5$-10$ fazla verin yerli host kullanın.. sorun yaşamazsınız..
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
|
300 Gigabyte hosting Space
Host UNLIMITED Domains 2,500 POP/Imap Email Accounts 3,000 GIGS of Transfer SSH (Secure Shell), SSL, FTP, Stats CGI, Ruby (RoR), Perl, PHP, MySQL 2000/2002/2003 Front Page Extensions Free domain Forever! 24/7 Sales/Support cPanel / fantastico //ki benim için önemli $50 Free Yahoo Credits $25 Free Google Credits * Bluehost 300 GB yer ve 3TB trafik için aylık 7$ alırken, Bu (örneğin kendi sitelerimden birisi için) Türkiye'den kaliteli bir şirket olduğuna inandığım Natro'da* heray 160$ + 143$/yıl daha fazla para vermem demek. Bu durumda mecburen yurtdışı oluyor. 7$ =? 160$ Alıntı:
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Stuttgart
|
Merhaba,
Arkadaslar Bluehost yazisini görünce baslikta bahane ile sorayim dedim. Bu erisim sorunu halen daha devam ediyor mu ? Akabinde ben hosteuropa ile calisiyorum uzun zamandir. Ücretler cok fazla gelmeye basladi. Bir arkadasim burayi önermisti ve ben bir alan almayi düsünüyordum. Bu yaziyi görünce tabi durakladim. Kullanan arkadaslar bilgi verirse sevinirim. Ayrica güvenilir bir sirket mi ? |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Kayseri
|
Performansı benim daha önce denediğim yere göre kesinlikle mükemmel. Hız da iyi . Kontrol paneli çok yakın zamanda güncellendi ve daha kullanışlı hale getirildi. ayrıca SQL türkçe destekli.
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!