Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » E-Ticaret » Web Hosting / Domain » BlueHost 'da ki sitelere erişim

Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 16.07.2007   #1 (permalink)
emremer

emremer's Avatar

Yer: Viyana, İstanbul
BlueHost 'da ki sitelere erişim

Sonunda yer, bant genişliği, Wordpress yedeklemede (PHP.ini) vs.. sorunu olmayan bir yer buldum diye şükrederken, buraya taşıdığım hiç bir siteye dün itibari ile ulaşılamıyor.

Bazı arkadaşların iddialarına göre nisan ayındaki andıç belgelerinin basına sızdırılması esnasında server olarak BlueHost kullanılmış. Bu yüzden ulaşılamıyor. Bu nasıl anlayış ve hukuksuzluktur pes doğrusu.

Suçlunun birisi telsim kullanıyor diye tüm telsim hatları kapamak gibi saçma bir durum.

Telefon açtığımdaki diyalog:
- Bluhost.com'da host ettiğim siteler var, bunlara ben ulaşamıyorum ancak sayaçtan almanya, abd vs den gelen ziyaretçiler var görebiliyorum. MSN den test ettik, almanyadaki arkadaş görebiliyorken ben göremiyorum.
ttnet DNS lerinde bir sorun mu var?

TTnet- Sadece sizin sitelerinize mi ulaşamıyorsunuz

- Hayır. Bluehost'da host edilen hiç bir siteye..

TTnet- Serverinizda problem olabilir

- Ama almanyadaki arkadaş girebiliyor şuanda

TTnet- 1sn sizi bekletebilir miyim.

zZzZz...

TTnet- Hattamısınız

- Evet

TTnet- bilgisayarınızı kontrol ettirdiniz mi?

- (!?) bilgisayarımda sorun yok. Yahoo Google vs. diğer yabancı sitelere girebiliyorum. BlueHost'dakilere giremiyorum. Araştırmak için baktığımda forumlarda başka arkadaşlarda bu derten muzdaripmiş konu açmışlar.. BlueHost'a ulaşmadıklarına dair.

TTnet- Yerel ağ ayarlarını kontrol ettiniz değil mi? sorun BlueHost ta da olabilir.

- Ama yurtdışındaki arkadaşlar nasıl girebiliyor o zaman

TTnet- Almanyadaki arkadaşınız girebiliryor ama siz giremiyorsanız sorun serverda olabilir.

- (?!?) Peki. Teşekür ederim. [[ //Kapatim en iyisi boşuna tel bari yazmasın]]

----
emremer şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 16.07.2007   #2 (permalink)
pppzze

Yer: Istanbul
Re: BlueHost 'da ki sitelere erişim

Bluehosttaki serverlara sadece Türkiye den erişim olmuyorsa ttnet kapamıştır çıkışları. Eğer öyle yapmışsa en azından bir açıklama yapması gerekirdi.
pppzze şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 16.07.2007   #3 (permalink)
emremer

emremer's Avatar

Sayaç raporlarından da görüyorum yurt dışından ziyareler bir sorun yok.

TTnet i es geçerek bağlanantı sağlayan TreeWalk DNS i kurdum.
Tüm siteler tıkır tıkır geliyor.

Yani TTnet beyfendinin keyfi ne istiyorsa onu kafasına göre yapıyor.
Haksızlık ve hukuksuzluk mu? O da ne ki?
emremer şu an çevrimdışı  
Old 16.07.2007   #4 (permalink)
Hazel

Hazel's Avatar

Yer: Kayseri

Benim sitem de blue host da ve aynı şekilde dünden beri ulaşılamıyor ve aynı şekilde Almanyadaki üyeler giriş yapabiliyor.
Hazel şu an çevrimdışı  
Old 16.07.2007   #5 (permalink)
WartecH

WartecH's Avatar

Yer: İstanbuL

Arkadaşlar yerli hosttan vazgeçmeyin... 5$-10$ fazla verin yerli host kullanın.. sorun yaşamazsınız..
Old 17.07.2007   #6 (permalink)
emremer

emremer's Avatar

300 Gigabyte hosting Space
Host UNLIMITED Domains
2,500 POP/Imap Email Accounts
3,000 GIGS of Transfer
SSH (Secure Shell), SSL, FTP, Stats
CGI, Ruby (RoR), Perl, PHP, MySQL
2000/2002/2003 Front Page Extensions
Free domain Forever!
24/7 Sales/Support
cPanel / fantastico //ki benim için önemli
$50 Free Yahoo Credits
$25 Free Google Credits

* Bluehost 300 GB yer ve 3TB trafik için aylık 7$ alırken,
Bu (örneğin kendi sitelerimden birisi için) Türkiye'den kaliteli bir şirket olduğuna inandığım Natro'da*
heray 160$ + 143$/yıl daha fazla para vermem demek.

Bu durumda mecburen yurtdışı oluyor.
7$ =? 160$

Alıntı:
*Natro: Trafik aşım ücretleri her ay sonunda 1 Gb 2,00 $ şeklinde ayrıca fatura edilerek hesabınıza yansıtılır.
emremer şu an çevrimdışı  
Old 27.07.2007   #7 (permalink)
apiko

apiko's Avatar

Yer: Stuttgart

Merhaba,

Arkadaslar Bluehost yazisini görünce baslikta bahane ile sorayim dedim. Bu erisim sorunu halen daha devam ediyor mu ?

Akabinde ben hosteuropa ile calisiyorum uzun zamandir. Ücretler cok fazla gelmeye basladi. Bir arkadasim burayi önermisti ve ben bir alan almayi düsünüyordum. Bu yaziyi görünce tabi durakladim. Kullanan arkadaslar bilgi verirse sevinirim. Ayrica güvenilir bir sirket mi ?
apiko şu an çevrimdışı  
Old 27.07.2007   #8 (permalink)
Hazel

Hazel's Avatar

Merhaba

Erişim sorunu hemen o günlerde sona erdi. Daha önce de böyle bir sorun hiç olmamıştı. Bu benim sitemi barındırdığım ikinci hosting. İlki Türk firmasıydı ve çok sorun yaşamıştık. Burda sorun yaşamıyoruz. Ben burda devam ederim sanırım
Hazel şu an çevrimdışı  
Old 02.08.2007   #9 (permalink)
pppzze

Yer: Istanbul

Selam,

Buranın performansı nasıl? İyimidir? Birde SQL server iin türkçe desteği varmıdır? kolay gelsin herkese
pppzze şu an çevrimdışı  
Old 02.08.2007   #10 (permalink)
Hazel

Hazel's Avatar

Performansı benim daha önce denediğim yere göre kesinlikle mükemmel. Hız da iyi . Kontrol paneli çok yakın zamanda güncellendi ve daha kullanışlı hale getirildi. ayrıca SQL türkçe destekli.
Hazel şu an çevrimdışı  
Yanıt

Etiketler
bluehost , sitelere , erisim

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
ADnet Reklamları [ Siz de reklam verin  » ]