Zoque.Forum
»
Bir forum sitesi kurmak için neler gerekir?
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Re: Bir forum sitesi kurmak için neler gerekir?
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
|
Teşekkür ederim.
O zaman şöyle diyoruz. 1. hosting için burası; http://www.bluehost.com/tell_me_more.html Bluehost Google ve yahoo için toplam 75usd kredi veriyor. Bununla da biraz site reklamı yaparız sanırım. 2. forum için phpbb yada paramız varsa Vbulletin. diyelim paramız var, Phpbb varken vbulletine para vermek gerçekten gereklimi? Phpbb hangi ihtiyaçlarımızı karşılamaz sizce ? Birde diyelim verdik. Bu parayı reklamlarla çıkarırmıyız. (insan işletmeci olunca 100ytl için değişik analizler yaparken buluyor kendini )Yedek işimiz kendimizin almasında fayda var. |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
|
Tabiki sana katılmamak mümkün değil. Donanım satışı yapan bir firmada çalıştığım için notebook ve pda e ağırlık verecek, ürün incelemeleri olacak bir site yapmayı planlıyorum. Bir çok ürüne daha piyasaya çıkmadan ulaşabildiğim için başarılı olacağını umuyorum.
hosting i bu akşam yada yarın almayı planlıyorum. Önerilerinize ihtiyacım var. Shopping Cart ve Private SSL Support konularına takıldım. Bunlar tam olarak ne işe yarıyor acaba. eğer faydalı birşeyse ayda $2 fazla vererek hostmonster.com dan alacağım. Yoksa ixwebhosting.com dan alacağım. İncelediğim hosting siteleri www.bluehost.com www.3ix.org www.hostgator.com www.hostmonster.com www.ixwebhosting.com Mesaj saka tarafından 23.07.2007 (18:23) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!