Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » E-Ticaret » Web Hosting / Domain » Markum.NET ve servisleri

Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 01.08.2007   #1 (permalink)
pppzze

Yer: Istanbul
Markum.NET ve servisleri

Selam arkadaşlar,

Markum.net adlı şirket ile yaşadığım problemden bahsetmek istiyorum. Bundan 2 ay kadar önce arama motoru optimizasyonu aldım. Paket içerisinde sayısız arama motorlarına, dizinlerine, toplisterline kayıtın yanı sıra rapor da göndereceklerini belirtmişlerdi ve bende satın aldım. Fakat ne arayan var ne soran var. Üstelik Google, Yahoo ve MSN arama motorlarına kayıtlıydım. Bana kendilerini kaydettiklerini ve taahütü yerine getirdiklerini söylediler. Fakat kaydetmeleri gereken binlerce arama motoru ve bunların raporu nerde? Yok üstelik araayan soran analiz yapanda yokki bunlarıda taahhüt etmişlerdi. Kısaca dolandırdılar ve bunu sadece banada yapmadılar. Birçok arkadaşımın başına aynı şey geldi bu şirketten. Şu anda sizde sorunsuz çalışıyor olabilirsiniz fakat emin olun işin kırılma noktasında bana davrandıklarından farklı davranmayacaklardır size. Paramın iadesini istiyorum. Bunu onların yapmayacağı bir gerçek. Nasıl bir yol izlemeliyim. Nerelere başvurabilirim. Bankaya nasıl bir dilekçe vermeliyim. Ayrıca daha fazla webmaster a bu bilgileri ulaştırabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim. Yardım edip tecrübelerini paylaşırsanız sevinirim.
Kolay gelsin iyi çalışmalar.
pppzze şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 01.08.2007   #2 (permalink)
xlmedya

Yer: Kocaeli
Re: Markum.NET ve servisleri

Merhaba,
İlk başta yaşadığınız olay için gerçekten üzüldüm ama malesefki SEO ve Google bazıları için bir kazanç kapısı haline geldi kimisi vaat ettiklerini gerçekleştiriyor kimisi ise sadece parayı alıp aldığı parayla kalmakta yetiniyor.

Eğer kredi kartı ile ödeme yaptıysanız şayet bankanıza vereceğiniz bir dilekçe ile yatırmış olduğunuz ücereti 15 gün içerisinde geri iadesini talep edebilir ve %90 oranında geri iadenizi ala bilirsiniz.

Şayet havale/eft yaptıysanız yollamış olduğunuz miktar fazla ise yasal bir avkat ile maddi namevi tazminat davası acabilirsiniz.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 01.08.2007   #3 (permalink)
Virtuozzo

Yer: İstanbul

"Sitenizi on yüz bin milyon arama motoruna kaydediyoruz" vaadinin safsatadan ibaret olduğunu anlamayıp kanmanız büyük hata.
30-40 dolara satılan cacık programlarla bu işi yapıyorlar ve ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır.
Ayrıca sitenizi arama motoruna nasıl kaydedecek?
Arama motorları dizin değil ki.
Ancak indekslenmesi için botların gelmesini hızlandırabilir ki bu işlemi yapmak için bi dolu para vermeye gerek yok artık.
Birkaç siteden sitenize link aldığınızda birkaç hafta hatta gün içinde siteniz indekslenir.

Son olarak belli başlı birkaç arama motoru haricindekilerde sitenizin sonuçlar arasında görünmesi veya görünmemesinin hiçbir olumlu etkisi yoktur.
Virtuozzo şu an çevrimdışı  
Old 01.08.2007   #4 (permalink)
chaostician

Yer: İstanbul

Böyle şeyler ile ilgilenmeden önce zaten bu işlerin içinde olanlara danışmak fikir almak lazım.

Netice de internette bildiğimiz tek arama motoru Google oldu hepimiz bunun farkındayız ve yapılan her türlü SEO işlemi sizi milyon tane arama motoruna kaydetse bile Google da çıkmaz iseniz hiçbir anlamı yok..
chaostician şu an çevrimdışı  
Old 01.08.2007   #5 (permalink)
pppzze

Yer: Istanbul

Selam,

Haklısınız bende bu paketi aldığımda SEO hakkında çok fazla bilgi sahibi değildim. Zaten bilgi sahibi olunca dolandırıldığımı anladım. Buraya yazmamdaki amaç ise başkalarının başına gelmişse nasıl bir yol izlediklerini öğrenmek ve eğer aklınıza SEO yardımı almayı düşünen var MARKUM.NET ten uzak durması. Üzerinden 2 ay geçti bankayla ilgili bir işlem yapamazmıyım? Ödemeyi kredi kartı ile yaptım?
pppzze şu an çevrimdışı  
Old 01.08.2007   #6 (permalink)
mirturk

mirturk's Avatar

Yer: Rousse - İzmir

Mümkün olduğunca fazla yerde firma hakkında bilgi yayın. Verikleri taahütü yerine getirmediklerini anlatın. www.sikayetvar.com sitesine de bence konu açın. Gerçi oradan gelebilecek şikyaeti diğer firmalar gibi ciddiye alırlar mı bilmiyorum ancak denemekte fayda var.
Yanıt

Etiketler
markumnet , servisleri

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
ADnet Reklamları [ Siz de reklam verin  » ]
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.2 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 14:48.