|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Konya
|
Re: virtual dedicated & godaddy
ben geçen hafta godaddy den premium hosting plan aldım bir aylık. iki gün sonra iptal ettim. sadece bende mi oldu bilmiyorum ama sistem acayip yavaştı. 10mb lik bir siteyi ftp den sabahtan akşama kadar anca atabildim. 12kb lik 5-6 dosyayı 15 dk da anca attı. anlamadım valla belki de windows olduğu için böyledir. ben de vps almayı düşünüyorum artık. easycgi nin shared host unu aldım çok hızllı ancak birden fazla domain açamadım onu da iptal ettim. easycgi den vps almayı düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Re: virtual dedicated & godaddy
yaklaşık 2 senedir virtual dedicated server kullanıyorum godaddy den, açıkçası ben memnunum üzerinde 1500 kişi üyeli bir forum, 250bin hiti olan bir site, 150bin hiti olan bir site ve diğer 3 adet ufak site barındırıyorum üzerinde. yerli hostinglere göre evet daha yavaş olduğu bir gerçek ama açıkçası başımı hiç ağrıtmadı şimdiye kadar. bunun yanında uç düzey bilgim olmamasına rağmen bu tip konularda, ki bilgi seviyem belki orta, belki ortanın biraz üstüdür tasarım ve web konusunda, ben kontrol paneli rahatça kullanıp istediğim her işlemi gerçekleştirebiliyorum.
ben şu ana kadar memnunum, bahsettiğiniz yavaş ftp vb sorunları ben yaşamadım açıkçası. tabi başka türlü sorular olursa elimden geldiğince cevaplarım. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!