Zoque.Forum
»
Dedicated Hosting ve Anka Kuşu Yaklaşımı
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Dedicated Hosting ve Anka Kuşu Yaklaşımı
Dedicated hosting hizmeti veren bir firma arıyorum.
Sunucu kiralayıp barındırmaya açmak istiyorum, Türkiye'den bir servis sağlayıcı olacak, Hızlı,sağlam ve güvenilir olacak, İşletim sistemini kuracak ,hazır hale getirecek, Donanıma bakacak, yazılımı güncelleyecek, Cpanel, hsphere, plesk bilimum paneller verebilecek, sorun oldu mu anında çözüm getirebilecek, Sınırsız domain host edebilecek, Tarifesi uygun, Ulaşması kolay, Çalışanları insancıl, BİR SERVİS SAĞLAYICI ARIYORUM. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Dedicated Hosting ve Anka Kuşu Yaklaşımı
herkesin aradıgı şeyler ama kimsenin bulamadıgı veya çok azımızın buldugu şeyler.
ben daha böyle bir firmayı bulamadım ve bulabilecegimide sanmıyorum ![]() bulan varsa bizede önerirse fenq olmaz. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Dediklerin için uygun bir fiyata yurtiçinde zor bulnur sanırım.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Madem adam gibi servis sağlayıcı yok, o zaman o servisi biz açalım...
Bu servisi hakkıyla veriyoruz deriz, kimseye anlatamayız derdimizi... Allah bilir birçok kişi de bize ulaşamıyordur bu anlamda.... |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Dedicated - 1
- 10 Mbit/s - 320GB HDD - 3 GB RAM - 4000GHz işlemci - Plesk veya cpanel - linux - 2 IP - %99.6 network uptime - çok samimi destek - çok bilgili ve çok yetkin sistem yöneticisi - 24 saat erişilebilirlik (hatta uykudan uyandırma) - herşeyle igilenme - kişiye özel hizmet 495$ / Ay DİKKAT: stoklarla sınırlıdır! ulaşmak için tıklayın (ciddi)
|
Zoque'a hoşgeldiniz!