Zoque.Forum
»
Domaine Site Önerileri
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Domaine Site Önerileri
Merhaba, bu konu altında elindeki domaini nerede kullanacağına karar veremeyenler, elindeki domaini buraya yazarak üyelerden fikir alabilirler diye düşündüm.
İlk domain benden gelsin normal olarak Elimde enuzungece.com domaini var. Sizce ne tür bir site kurmalıyım bu domain için?Not: Yakında birisi dizisini çekerse ya da film yapılırsa iyi olabilir ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: Domaine Site Önerileri
Böyle bir konu ilginizi çekmedimi acaba? İyi olabilir diye düşündüm. Elinde boşta duran domain olan ve ne şekilde kullanacağına karar veremeyen arkadaşlar ellerindeki domaini yazarlarsa güzel bir başlık olacağı düşüncesindeyim.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Enuzungece.Com için nasıl bir site yapılabilir? Bir düşünelim... Mesela korku sitesi olabilir. Bu gece çok uzun olacak diye de bir slogan al sana baba bir korku sitesi
![]() Bu arada bende de şunlar var. Yıllardır elimdeler. Tembellikten hiçbir şey yapmadan öylece duruyorlar... heytaksi.net bizimeczane.net Saksıları çalıştıralım bakalım nasıl şeyler çıkacak? Bizimeczane ile ilgili aklımda bir şeyler var ama heytaksi.net ile ilgili hiçbir şey gelmiyor aklıma ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Heytaksi.Net'i alalı baya oldu, daha toy zamanlarımdı o zamanlar
![]() O zaman şöyle bir proje vardı aklımda: İstanbuldaki bütün taksi duraklarıyla entegre bir taksi çağırma sitesi. Sadece internetten değil, cep telefonundan kısa mesajla da taksi çağırılabilen bir sistem olacaktı. Mesela müşteri kısa mesajla 8484'e adresini yazıp yollayacaktı. Sistem de otomatik olarak (ya da operatörler yardımıyla) bu mesajı müşterinin adresine en yakın taksi durağına gönderecekti, vs... vs... vs... Ama rüyadan uyanınca bu projenin öyle basit bir şey olmadığını anlamam geç olmadı. Belki şimdi taksi durakları rehberi vs.. gibi bir şeyler yapılabilir. Bilmem başka önerisi olan? |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: eskişehir
|
@ugursamsa;
biraz geciken bir cevap olacak ama, alanadını görünce aklıma girek cinsellikle ilgili bişeyler geldi. Sen bişeyler yapsan bile, cinsel ürünler pazarında alan adına müşteri bulabilirsin gibi geldi bana... ![]()
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Benimde elimde yabancı veTürkçe domain var birkaç tane;
- anonymweb.com - webtoolsite.com - haberil.com - herdizi.com Bunları nasıl değerlendirebilirim. Ayrıca HEYTAKSI domaini için tüm Türkiye'deki taksi duraklarının telefonlarının bulunduğu, müşterilerin şikayetlerini ve beğenilerini sunduğu bir site yapılabilir.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
oxigen, önerini düşüneceğim. En Uzun Gece Ahmet Altan'ın romanı. Yakın zamanda bu romana film ya da dizi uyarlanırsa benim için iyi olur
![]() leblebi82, domaini okur okumaz benim de aklıma o geldi. Ama direk kampanya haberleri sitesi çok sıradan olmaz mı? Farklı bir şeyler eklenirse güzel olabilir. Ya da sen bir kampanya düzenleyebilirsin. İşte haftalık ya da aylık, kullanıcı sayısı artarsa günlük kampanyalar olabilir. Güzel hediyeler dağıtırsan ilgi çeker diye düşünüyorum. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!