|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Bilecik
|
İsimtescil.net Wordpress Kurulumu
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar bu sitede yazan olumsuz yazılara rağmen ben 2-3 gün önce isimtescil.net'ten bir Linux standart host aldım. Hostu alma sebebim Wordpress kurmak, fakat bir türlü veri tabanı bağlantısını yapamıyorum. İsimtescil.net'te veri tabanı oluştur diyorum sadece bana veri tabanı ismi veriyor. Şifre ve kullanıcı adı da vermesi gerekmiyor mu?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara - Adana
|
Re: İsimtescil.net Wordpress Kurulumu
İsimtescil'in hosting hizmetini hiç kullanmadım ama hizmeti satın alırken belirlediğiniz admin kullanıcı adını ve şifrenizi bir deneyin bence. Benim hizmet aldığım bir şirkette oluşturduğum admin kullanıcısının her şeye (FTP, database vs.) erişim hakkı otomatik olarak sağlanmıştı, belki burada da benzer bir durum vardır.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
hosting hizmetini aldığınız yer size database adını, şifreyi,database kullanıcı adınızı vermeli. Bu bilgiler olmadan wordprees veritabanı ile bağlantı kuramaz dolayı ile kurulumunuzu gerçekleştiremezsiniz.
En kısa zamanda hizmet aldığınız yer ile iletişime geçerek bu saydığım bilgileri edinin sorununuz ortadan kalkacaktır. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Host kullanıcı adı şifremi, isimtescil.net üye adı şifremi hepsini denedim olmuyor.
Yöneticilere de mail attım pazar günü. Pazartesi günü doldu cevap yok. Bir de acaba dosyaları mı yanlış yere yüklüyorum. httpdocs altında dosyalar, farklı bir yere mi yükliyeyim.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
httpdocs doğru yer yani dosyalarınızı doğru yere atmışsınız. Muhtemelen ya size yanlış kullanıcı adı ve şifre ve veritabanı adı veriyorlar yada siz yanlış alıyorsunuz. Wordpress kurulumu son derece kolay ve sorunsuz bir kurulumdur.
Ama aldığınız hizmette galiba sorun var. Bu firmanın yetkililerini uyarın tabi umursuyorlar mı bilmiyorum. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Ankara - Adana
|
Denemeler olumlu olmadıysa belki de database oluşturduğunuz yerden aynı zamanda bir kullanıcı da oluşturmalı ve hangi database'lerde hangi yetkilere sahip olacağını ayarlamalısınız.
Bir tam gün içinde cevap gelmemesi de ne yazık ki profesyonellikten uzaklığın ve kalitesizliğin göstergesi. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Sanırım Plesk Panel kullanıyorsunuz. Plesk panel de Veritabanı oluşturduk' tan sonra Kullanıcı yarat olması lazım.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
@alikayhan
Cuma günü oldu hala cevap yok. Zaten cevapta beklemiyordum. @fikretakın Evet Plesk Panel kullanıyorum. Oluştur dediğim de sadece veri tabanı ismi veriyor. Ayrıca başka bir şey de mi yapacağım?
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Tamam arkadaşlar veri tabanında kullanıcı oluşturabildim.
Hata bendeymiş, olayı anlayamamışım. Olay şu. İlkten veri tabanı oluşturuyoruz. Sonra setting bölümünden veri tabanı ayarına girip yeni kullanıcı oluşturuyoruz. Ben setting bölümünde veri tabanı ayarlaması olduğunu görmemeşim.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
arkadaşlar bende isimtescil.net ten host aldım..Ve bu problemleri bende yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum.Attığınız mailden sakın cevap beklemeyin yazmıyorlar çünkü.Ben hazır veritabanımı hosta atarken neler yaşadığımı bir allah birde ben bilirim.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |