»
domainsite.com'da yenileme nasıl?
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ist
|
domainsite.com'da yenileme nasıl?
Merhaba Ben domainsiteden bir domain almıştım fakat bunu yenilemeyi birtürlü başaramadım, renew'e tıkladıktan sonra yenilenecek domaini seçin diyor ama bende seçilecek hiçbir checkbox yok. benim domainimin adı ise sadece en allta Google, MSN, alexa yazan yerde geçiyor. domainimi nasıl yenileyebilirim? Not: soldaki hello domainismi yazan yerin hemen altında "Hello domain There are 0 names in your account.You have 0 name(s) in your account. Note: This a clone or sub account. This means that the parent account has access to this account as well." yazıyor. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Londra
|
Re: domainsite.com'da yenileme nasıl?
Evet, arkadaşın dediği gibi bu domain sana ait değil.
1. Eğer düşerse almak için domainsite üzerinden backorder mı yaptın? 2. Domaini başkasından mı satın aldın? 3. Bu kullandığın domainsite.com hesabını kim açtı? Senin adına başkası mı açtı bu hesabı? Hesabında problem var. Bu hesap ikincil hesap. Yani asıl hesap başkasına ait. Menülerle oynarken yanlışlıkla mı ikincil hesap açtın? Daha çok bilgi vermen gerekiyor. Bu domain, senin gidip sıfırdan kaydettiğin bir domain gibi durmuyor. Domaini bana bildirirsen ve daha ayrıntılı yazarsan incelerim. Mesaj erdinç tarafından 04.10.2007 (17:46) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: ist
|
Re: domainsite.com'da yenileme nasıl?
evet bu domaini başkasından satın almıştım. domainsite panelinden çok fazla anlamadığım için de çok fazla üzerinde durmadım..
ama daha sonra bu domaini hiç sorun yaşamadan başka siteye yönlendirmiştim. yani klon hesaptayken mi bunu yapmış oldum, yoksa hesap sonradan mı benm yönetimimden çekildi acaba? backorder da yapmadım
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!