|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Re: Speedlayer sunucu?
Alıntı:
bu tercih bile size profosyonel bir data center ın sunmuş olduğu diğer hizmetleri sunmayacaktır:
bunlara şu an ihtiyaç duymuyor olsanız bile ticari anlamda sunacağınız servisler sizi zamanla buraya getirecektir. bu nedenle yatırımları yapıp teknoloji maliyetlerini peyderpey yüklenmek yerine esas işi bu olan kişi ya da kuruma bunu bırakmanız yerindedir. fakat eğer ki sektörde bir şekilde bu işten (barındırma) geçiminizi sağlamaya niyetli iseniz tek tek bu konudaki kursları almak yerine bu eğitim ihtiyacı bütçesini bu yatırımlara ayırabilir; işe bir yerden başlamış olursunuz. |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
Re: Speedlayer sunucu?
barındırma gibi bir hizmeti şu an için sunmayacağım. bir projem için vps alacağım ve ileride dedicated e geçmem kaçınılmaz, bu yüzden araştırma içersindeyim, bugün bir arkadaş ile shdsl hakkında konuştuk da, bu yüzden fikir almak istedim. dedicated mi alsam derken arkadaşın böyle birşeyden bahsetmesi, acaba sunucu mu toplasam a dönmek üzereydi de
malum, sunucunun yanınızda olması her zaman daha iyidir.dediğiniz çoğu bilgiyi biliyordum ancak "kılcal damar gibi düşünebilirsiniz" diyerek anlattığınız kısmı bilmiyordum, teşekkür ederim. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!