|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
Speedlayer sunucu?
Merhabalar. Şu an natro stoklara soktuğu anda oradan bir windows vps alacağım. projemin ileri aşamaları için ise dedicated sunucu almayı planlıyorum. speedlayer.com (sunucu satışı networkturkey.com adresinde) dedicated konusunda nasıl bir firma? bana fiyatları uygun geldi. daha önce speedlayer den alışveriş yapanların görüşleri benim için önemli ![]() tr lokasyon ve aşırı pahalı olmayan dedicated tavsiyelerinizi de değerlendirebilirim. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Karşıyaka
|
Re: Speedlayer sunucu?
Türkiye de host edilen dedicatedlar genelde hep pahalı olur zaten
TeknoAs 'ın compaq p3 1000 Mhz'ini kullanmıştım bi ara gayet memnun kaldım fiyatıda uygun (p3 en nihayetinde uygun olcak tabi ). TR datacenterından kaldırmışlar şimdi baltım. yinede bi inceleyebilirsin.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
dedicatedleri rh de barınıyormuş.
@arsende,bağlantınız ne kadar ve nasıl bir makineye aylık ne kadar ödüyorsunuz? @C1982, teknoas ı bir senedir inceliyorum(hatta şu an netdirekt in tr partneri oldular), başka firmanın aynı dc de barınan almanya lokasyonlu sunucuda aşırı derecede sorun yaşadığım için almakta tereddütte kaldım. hem bir de almanya lokasyonda crack olma olasılığı çok düşündürüyor beni. tr lokasyonlu sunucularını ise mersine gitmem lazım, dc ye bakmadan almam tr de ( en azından şimdilik ince eleyip sık dokumak istiyorum)
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bizim SpeedLayer'da birçok sitemiz var. Kendilerine daha önceden teşekkür ettiğim gibi yine bu başlıkta da teşekkür ediyorum. Hala en ufak bir sorun yok yani
Gerçekten şimdiye kadar hizmet aldığım en iyi hosting firması. Gerek kurumsal yapılarıyla gerek ilgi alakalarıyla bence çok iyiler ve bu yorumumu ikinci kez hakediyorlar.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Datacenter içinde 10 mbps, benim işim SQL le ve memnunum 3 mbps hat bende almak istiyorum ancak bütçem kısıtlı şu aralar, hat kolayca tahsis ederler tahminim
Mesaj arsende tarafından 19.10.2007 (23:20) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
shdsl hakkında bilgisi olan var mı? evden yayın yapmak için shdsl almak ( tabi bağlı olacağı bilgisayar ev bilgisayarı olmayacak, sunucu olacak ) sizce makul bir çözüm müdür?
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!