»
Awbs Hosting
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Awbs Hosting
Merhaba ; Türkiye lokasyonlu yeni bir sunucu aldım. Plesk panel ve windows lisanslı. Fakat domain ve hosting satabilmek için bir panele ihityacım var. Araştırmalarım sonucunda Awbs nin en gelişmiş yönetim paneline sahip olduğunu gördüm. Fakat awbs yi Türkiye de satan profesyonel bir şirket ne yazıkki bulamadım. sadece profesyonel olararak görünen vit hosting var o da destek vermeyeceğini sadece sattıklarını söyledi. Ayrıca windows server da sıkıntı olabilir biz ona karışmayız gibi bir konuşma geçti aramızda. Fakat Sunucu aldığım firma bir sıkıntı olmayacağını söyledi. Sizin önerdiğiniz bir panel var mı? ya da Awbs yi güvenle alabileceğim bir yer var mı? |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Re: Awbs Hosting
web cinini aradım ilgilendiler sağolsunlar.300 ytl civarına geliyor fiyat pahalı ama destek vereceklerini söylediler. Yazdırmaktan çekiniyorum genelde freelancer kod yazan kişiler yazıyorlar ve desteği ne kadar verebilecekleri meçhul. Awbs dışında alternatif bir ASP sistemde göremedim zaten. bildiğiniz var mı acaba?
not:sunucu aldığım firmayı özel mesaj olarak gönderdim. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
Re: Awbs Hosting
hostcini evet pahalıdır ancak iyi destek veriyorlar. sunucu için araştırma yaparken hostcini hakkında olumsuz yorum ile karşılaşmadım şimdiye kadar.
awbs dışında bu kadar iyi bildiğim sistem yok fakat kendim için bir ara kodlamaya başlamıştım, daha sonra kodlamayı bıraktım, başka projelere ağırlık verdim. (dedicated alıp satış yapmayı planladığımdan yazmaya başlamıştım fakat sonra dedicated i bu amaç için almaktan vazgeçtim.) not: öm için çok teşekkürler. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!