Zoque.Forum
»
resellerzoom hakkında birkaç soru.
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: samsun
|
resellerzoom hakkında birkaç soru.
Herkese Merhaba,
Arkadaşlar resellerzoom.com un windows paketlerinden windowsone yi almayı düşünüyorum paketin özelliklerinde PHP ve phpmyadmin desteği olduğu yazıyor fakat kafama takılan bu paketi aldığımda örneğin smf forum kurarken herhangi bir problemle karşılaşırmıyım? Çoğunlukla siteyi ASP olarak kodlamayı tercih ediyorum ama smf forum olarak güzel forum kullanacaksamda smf yi tercih ediyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
Re: resellerzoom hakkında birkaç soru.
phpmyadmin varsa sorun yaşayacağını sanmıyorum. phpmyadmin kullanmadım hiç, ancak veritabanını oradan yaratıyorsun, yedek alıyorsun vs gibi işlemleri yapabiliyorsun( ki plesk içinden de yapabiliyorsun bunu), daha sonra yapacağın şey ise pleskten bazı klasörlere yazma izni vermek.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
phpmyadmin mevcut. ayrıca resellerzoom'a bu ve buna benzer bir konuda takıldığınız zaman ellerinden geldikçe yardımcı oluyorlar; örnek kodlar yollayarak, takıldığınız dosya üzerinde çalışmalar yaparak. ne kadar güvenilir dosyalarıma dokunmasına derseniz, bilemem ama iyi niyetli olduklarını söyleyebilirim
![]() iyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: samsun
|
Arkadaşlar hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim.
Resellerzoom windows resellerı 1 aylığına kiraladım destekleri filan güzel ama yurtdışında oldukları için hızlarından hiç memnun kalmadım çok yavaş. Fiyat olarak çok uygun türkiyedeki firmaların çok uçuk rakamlar istediği paketlere göre çok uygunlar. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: AntaLya
|
Benim de resellerzoom ile ilgili birkaç sorum olacaktı. Budget two paketini aldım bir aylığına. Şimdilik memnunum. Ancak bazı sorunlarım var, şöyle ki;
- İlk kayıt işlemini yaptığım sırada, "I will use My Existing domain and update My Nameservers only." seçeneğini işaretleyerek devam etmiştim. Yani ana domainim halen eski hosting firmamda duruyor. Ben bu domaini nasıl resellerzoom paketime transfer edebilirim? - Bu seçeneği seçtiğimden olsa gerek, add-on domainlerin mail adresleri çalışmıyor. Bu durum gerçekten ana domaini transfer etmediğim için mi oluştu yoksa domainlere mail açarken ekstradan bir şeymi yapmam gerekiyordu? - Paket ödeme tipim aylık. Ancak aralık döneminde askere gideceğim için uzun bir süre bilgisayar başında bulunamam sanırım. Bu yüzden ödeme tipini aylık yerine mesela 6 aylık yapabilir miyim? Yapabilirsem nereden ve nasıl yapabilirim? cpanel üzerinden bu tür işlemlerin yapılabileceği bir yer göremedim çünkü. ille de adamlarla irtibata geçip manuel mi halletmek zorundayız, bunun otomatik, kendi kendime yapabileceğim cpanel üzerinde veya site üzerinde bir yolu yok mudur? - 6 aylık veya daha uzun süreli bir ödeme planı olursa, k.kartına taksit gibi bir imkanımız olur mu? Yoksa 6 aylık ödemeyi peşin mi ödemek durumundayız? Bu soruları firmanın kendisine sormak isterdim, ama ingilizceme güvenemediğim için kendimi yanlış ifade etmek istemedim. Bu firmayla çalışan birilerinden sorularıma cevap alabilirsem gerçekten sevinirim. Beni yönlendirebilecek birilerine ciddi anlamda ihtiyacım var.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İzmir,İstanbul
|
domain tranfer konusunda resellerzoom'a mail atsan daha iyi olacak bence.. öyle bir panel yok gibi görünüyor..
ödeme konusunda da zaten adamlar kredi kartından otomatik olarak parayı çekiyor.. Yani taksit gibi olmuş oluyor.. Senin bir talimat vermene, bilgisayar başında durmana gerek yok.. Kredi kartın geçerli olduğu sürece otomatik olarak her ay kredi kartından ödemeyi alacaklar.. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: AntaLya
|
Tekrar merhaba,
Resellerzoom ile ilgili daha önceki sorunlarımı ve sorularımı çözümlemeyi başardım ama şimdi bir tane daha sorum olacak; Eklediğim addon domainlere ait özel cpanel şifreleri oluşturmak istiyorum ama yapamadım. Addon domains menüsünden domain ekliyorum, şifresini veriyorum. örneğin xyz.com username: xyz şifre: xxxxxx xyz.com/cpanel adresinden de, username ve şifreyle giriş yapmak istediğim zaman giremiyorum. Bir FTP programından girmeyi de denedim ama yine olmadı. Bir domaine ait cpanel açmak için addon yerine başka bir şeymi yapmak gerekiyor?
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İzmir,İstanbul
|
www.xxx.com/whm adresine girip oradan resellerı alırken verilen üye adınız ve şifrenizle girin
reseller'a paketleriniz ekleyebilir, cpanel oluşturabilirsiniz. bende ilk addon domainden yapmıştım ama sonra resellerzoom yardım bölümünü okuyunca tüm bu işlerin whm'den yapılacağını öğrendim.. eger /cpanel'e girerseniz sadece 1 domainin cpaneline girmiş olursunuz, resellerın yönetimiine degil.. kolay gelsin |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!