Zoque.Forum
»
Domain Registrar
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Domain Registrar
Merhaba. En sağlam ve fiyatı iyi domain kayıt şirketi hangisidir acaba? Ben şu an GoDaddy firmasını kullanıyorum ama orası hakkında duyduğum çok fazla kötü feedback var. Kişisel bilgilerimin güvenliği için ücretsiz whois koruması olursa da çok iyi olur. Ve GoDaddy gibi gerçek dışı bilgi var diye fatura kesmeyecek bir yer..
Aslında şu an kafamda Namecheap firması var. Acaba hiç daha fazla araştırmadan direkt Namecheap'e mi geçeyim yoksa önereceğiniz başka firma(lar) var mı? Sadece büyük, sağlam ve bana kafasına göre sorun çıkarmayacak bir firma arıyorum. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Re: Domain Registrar
Alan adı konusunda Türk firması kullanmayı düşünmüyorum. Ayrıca Namecheap gibi büyük bir firmanın adına neden icann-org'da rastlamadım, yoksa ben mi gözden kaçırdım?
Bu arada istediğim registrar'ın 5 gün içinde iptal ve tam para iade seçeneği olursa çok iyi olur. Namecheap'de bu özellik var mı? |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Türk firmalarını domain registrar konusunda yeterince ciddi göremiyorum.
Kimse bir öneride bulunmadı, Namecheap'i kullanacağım sanırım. Yeni kayıt dönemim yaklaşınca transfer işlemlerine başlarım. Bu, domain'i alıp 3-5 gün sonra iade işlemi her yerde yok sanırım. Moniker'da var diye biliyorum ama nasıl yapılıyor ve bir kesinti uyguluyorlar mı orasını bilemiyorum. Bilen birileri var mı? |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
bir domainimin başına gelmişti, biri 5 gün uzattı, sonra devretti, tabi benim çalıştığım şirket batmak üzere olduğundan ilgilenmediler, domainim de elimden kaydı gitti. o firma neresiydi bilmiyorum, kim almıştı onu da bilmiyorum.
alantron Türk firmalar arasında en iyisidir. namecheap ın sitesine baktınız mı icann kaydı olduğuna dair? eğer o domaimin düşmesine sebep olan firma icann da kaydı olsaydı bişeyler yapabilirdim, o yüzden artık biraz ince eleyip sık dokumaya çalışıyorum ![]() |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!