Zoque.Forum
»
Teklan
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
Re: Teklan
Sadecehosting e gidemedim grid i bulacağım diye. Sh 13.30 a kadar ziyaret edebilirsiniz demişti.
Sistemnet e daha önce bakmıştım baya uzun süre önce, orayla çalışan bir abim vardı(eski çalıştığım işyerinin sahibi) sonra değiştirdi baya dc. Sh nin fiyatlar çok uygundu. |
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
|
Hayrına sunucu bağışlayacak gönüllü aranmakta:P:P
Teklan ile çalışacağım. (bu arada haftasonları sabah1, akşam1 tane eleman bırakıyorlarmış acil durumlar için, tek eleman dediğim oymuş.) Grid bütün planlarımı dağıttı Sh ye gidemedim grid'i bulacağım diye. Zaman da daralmak üzere. Tek ilgilendiğim iş de bu değil, malum.İlgilenmem gereken okul projeleri de var. Grid'e gideceğime kod yazsam daha iyiymiş ![]() Bakalım, Teklan ile ne zaman çalışmaya başlayacağım. Bir ayda yetişse bari ![]() Konu dışı: Aklımda bir tasarım var; bu tasarımı geçen sene açıp bir firma yüzünden kapamak zorunda olduğumuz online dergi için düşünüyorum. Bu tasarımı (dergide malesef kaynak olmadığından) yardım babında yapabilecek bir arkadaş var mı acaba? Derginin sitesinde hakkımızda bölümünde emeği geçen herkesin isimleri yazacaktır, bu konuda şüpheniz olmasın. Benim şu an için tasarım yapacak çok da vaktim yok, sadece kodlarla uğraşmalıyım bu aralar, kendi tasarımcı arkadaşım ise şu an için Gold bilgisayar ile ufak bir çalışmaya girdi, ayrıca bu arkadaş ile alternatif enerjili araçlar tasarladığımız bir grubumuz için de site yapıyoruz, ayrıca yine bu ekip için endüstriyel tasarım yapıyoruz, bu yüzden tek çalışmalık tasarımcı aramaktayım. |
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Hadi hayırlı olsun. Ama yine de keşke bir gün ayırıp SadeceHosting ve SistemNet ile konuşsaydınız, belli olmaz bu işler, o anda cazip bir teklif ile karşılaşabilirsiniz. Ama zaman yoksa da tekrar hayırlı olsun, Teklan ile başınız ağrımayacaktır.
|
|
|
#36 (permalink) |
|
|
Benim bildiklerim ve kullandıklarım arasında Helm (www.webhostautomation.com) 5 domainlik, DotNetPanel (www.dotnetpanel.com) 10 domainlik bedava sürüm veriyorlar.
Şu anki server'ımızda Helm 3 kullanıyorum, yeni geçmeyi düşündüğümüz server'a da Helm 4 kurdum. Helm 3 son güncelleme ile çok stabil ve sorunsuz oldu, ama artık satmıyorlar, Helm 4 ise her gün yeni bir bug çıkartıyor, adamlar update çıkarsın diye bekliyoruz, çıkıyor bu sefer başka bug'lar ortaya çıkıyor. 6 aydır yeni server'da hiçbir şey yapmadık, sürekli Helm'i bekliyoruz. Eğer bug'lar biterse sanıyorum çok kullanışlı olacak. DotNetPanel'i ise Amerika'dan kiraladığım bir Windows VPS'e kurdum, gayet iyi, ama MS DNS ile sorunu var, forumlarındaki herşeyi okudum ve herşeyi uyguladım, ama olmadı. Yeni domain eklerken DNS kayıtlarını mecburen elle giriyorum, onun dışında o da son derece iyi.
|
|
|
#37 (permalink) |
|
|
Zaten helm i deneyecektim ama 4 ün bu kadar bug lu olduğunu bilmiyordum.
Dotnetpanel e bakayım şimdi. ekleme: dotnetpanel in smartertools entegrasyonu çok iyiymiş. zaten smartermail kurmayı düşünüyordum ve dnp ile bu hazır geliyor. zaten tek bir site barındıracağım için, sadece ilk kurulumda dns lerle uğraşırım, diğer zamanda fazla sorun çıkarmaz gibi.
|
|
|
#39 (permalink) |
|
|
Valla tek domain kullanacaksan zaten kontrol panele hiç ihtiyacın olmaz gibi, DNS ve IIS tanımlarını elle yaparsın, SmarterMail'in web arayüzü ile de rahatlıkla e-mail hesaplarını açarsın.
elik : Benim gibi server'da 400 tane domain barındır, 1900 tane e-mail hesabı olsun da kontrol panel kullanma bakalım "Benim şifrem neydi Hayri Bey" gibi günde 100 tane telefon gelir ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!