Zoque.Forum
»
E-ticaret sitesi için VPS mi, dedicated mı?
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Re: E-ticaret sitesi için VPS mi, dedicated mı?
teklanı aradım. teknik konularda sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. üzeri kapalı konuşmuyorlar.
Dualcore 80gb disk ve 1 gb ram bulunan bir server kiralamanızın aylık bedeli 70 Ytl 1000 GB/Ay bant genişliği için ise aylık 180 ytl ödüyorsunuz. tabi bu ücretlere lisanslar ve kdv dahil değil. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
@nurkan ve @aspcibertan çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.Teklan'la görüşeceğim ben de,gelişmeleri yazarım.
Bir de konu dışı ve çok da önemli değil ama EBI ile yolları ayrıldı bildiğim kadarıyla Teklan'ın. http://turkey.internet.com/haber/yaz...3?yaziid=18952
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
yollarının ayrıldığını bilmiyordum, teşekkürler.
ebi ile çalıştığını arkadaşım iletmişti, teklandan duymamıştım ben( zaten bana gelen maili de yazdım). ekleme: teklana sorarım ben bu ebi konusunu:P 1000 GB/Ay mı dediler size? 1mbit özel hat alırsanız 320 gb/ay a tekabül eder bu. 1000 GB/Ay demeleri, havuz anlamına gelmez mi? |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
|
ben cumartesi günü bunu sorup size bilgi veririm. ikilemde kaldım şimdi, 1000 gb / ay konusunda.
teklanla çalışan bir arkadaşımla dün konuşurken o da havuz demişti, grid bu konuda daha iyidir demişti. ekleme: şimdi hesapladım; 1mbit= 125 kb (teoride) 125 nereden geldi dersen,8 bit =1 bayt, 1000/8bit= 125 saniyede 125 kb dakikada 7500 kb saatte 450.000kb günde 10.800.000 kb 30 günde 324.000.000 kb 315-320 gb arası birşey yapar bu da. |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
netone'ı inceliyorum şimdi,teklif isteyeceğim.@aspcibertan diğer başlıkta Teklan ziyaretini anlatmışsın,sağol bilgiler için.
İHS ile bir tecrübeniz var mı bu arada.
|
|
|
#19 (permalink) |
|
|
ihs icann onaylı Türk yazman firmasıdır.
Oldukça uygun fiyatları var ancak linux bilgileri nasıl bilmiyorum. netone şirket olmayanlara teklif vermiyor sanırım Bana geri dönen olmadı malesef.Teklan'ın fiyatlar iyi, baya da yardımcı oluyorla-olmaya çalııyorlar- arkada da bir kanepe&battaniyeleri var, gerekirse sabahlarsınız, ben öyle yapacağım ![]() Forumda bir arkadaş uyarmıştı, onların ağzından çıkan herşeyi sözleşmeye yazdırın diye, bu şekilde bir yol izlerseniz çok da sorun yaşamazsınız. Orada sanırım yazmayı unumuştum, verilen hattı %20 oranında esnetebiliyorlar, ayrıca diğer datacenterler gibi trafiğinizin yoğun anında hattınızı yükseltme isteğiniz sonucunda ay sonunda faturaya yansıtmıyoruza dediler. Örneğin hat 2 mbit, ama o anki tarafik çok yoğun ve 4 mbit e çıkarılması gerekiyor, telefonla arıyorsunuz 4 mbit e çıkarıyorlar ve yoğunluk geçtiğinde hattınız 2 mbit e çekiliyor ve bu size ücret olarak yansımıyor. tabi yoğunluk devam edip de daimi olarak hattın yükseltilmesi gerekirse, bu konu farklı. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!