Zoque.Forum
»
Hostcini mi yoksa farklı bir firma mı !
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Sivas
|
Re: Hostcini mi yoksa farklı bir firma mı !
Bende şu anda harıl harıl Reseller incelemesi yapıyorum.
Hostcini'nin kampanya paketleri oldukça uygun gibi fakat Anlık Trafik konusunda , Direct Panel konusunda, Peşin alım konusunda, Joomla v.b. gibi Cms sistemler için gerekli olan Safe Mod konusunda bazı tereddütlerim var. Firmanın güvenilir olduğunu düşünüyorum ama araştırmalara devam ediyorum. Buradaki yorumları da önemsiyorum. |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
joomla kurulumlarında hostcinindeki resellerinde sorun yaşayabilrsin, çünkü tam uyumlu bir host sayılmaz, eskiden sorunsuz olarak kuruluyordu ancak son 1-2 aydır , sorunlar baş göstermeye başladı, sanırım guvenlik önlemleri aldılar , bende anlamış değilim. joomla ile uyumlu reseller için şurayı önerebilirim
http://www.netbilsis.com/ |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Sivas
|
Hostcini'nden reselleri alalı bir ayı geçti belki. GENEL OLARAK hizmetten memnunum. TEK SIKINTI hız konusunda şu anda. Biraz daha hızlı olabilir gibi
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ben, hostcini'yle yaklaşık iki senedir çalışıyorum. Şu ana kadar önemli bir problem yaşamadık.Genel olarak memnunum. Tavsiye ederim.
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Bende hostcini ile çalışıyorum 1 haftadır sıkıntı yok şimdilik..
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!