Zoque.Forum
»
Hostcini mi yoksa farklı bir firma mı !
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Hostcini mi yoksa farklı bir firma mı !
Merhaba Arkadaşlar;
Reseller paketi almak istiyorum. İlk etapta Linux almayı düşünüyorum. Daha sonrada Windows alabilirim. Bu aşamada şu anda en kaliteli ve uygun yer olarak Hostcini.com var. Hem sunucuları Tr Lokasyonlu. Hem duyduğum kadarıyla destek,hizmet kalitesi açısından kötü bir firma değilmiş. http://www.hostcini.com/kampanya.php Linkindeki kampanya paketleri oldukça uygun geliyor bana. Siz ne düşünüyorsunuz veya beni kaliteli hizmet alabileceğim bir firmaya yönlendirebilirmisiniz. Not: Yurtdısı lokasyonlu bir serverla çalışmak istemiyorum. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Re: Hostcini mi yoksa farklı bir firma mı !
çoğunun demişsin bertan
host ve domain satışı yapmak için gereken tüm programların mail server vs. bunların ücretsiz versiyonları varmı yada bu ücretsiz versiyonlar ile iş yapılırmı ![]() |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
Host satmak için birçoğunun bedava versiyonu yetmez, örneğin Helm ücretsiz sürümünün ücretliden hiçbir farkı yok ancak 5 domain ekleyebiliyorsun, ki bu sayı da host işi içn yetmez tabi ki
![]() |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Özellikle bu kampanya hakkında bilgisi,tecrübesi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirlerse sevinirim.Hostcini ile ilgili fikirlerinizi de almak isterim.Kolay gelsin...
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Moskova
|
Dikkat etmeniz gereken iki nokta var.
Birincisi "* Kullanım sözleşmesinde belirtildiği gibi Kampanya paketlerinde maksimum CPU ve RAM kullanımı %15 'tir. Bu limitin üzerine çıkan hesaplar sistem yöneticisi tarafından durdurulmaktadır. %15 CPU limiti alan adı başına belirlenen limittir." sizin veya musterilerinizin kullanicagi uygulamalar sistem kaynaklarinin ne kadarini kullaniyor ? Ikincisi ise "200 GB Aylık Data Transferi" aylik 200 GB transfer limiti yeterli olabilir ama size ayrilan anlik bant genisligi ne kadar ?
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: Antalya
|
Alıntı:
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
Hostbul.net'i de,hosting firmalarının sitelerini de,forumları da yeterince araştırdım zaten,firmadan hizmet alan özellikle bu paketi alan arkadaşlar varsa onların fikirlerini sormak istedim.Ben aldım paketi,3-4 gün oluyor,hitli veya cpu yiyebilecek bir site koymadım ama memnunum şimdilik.
@mrcha0s cpu aşılmadığı sürece anlık limit yokmuş,cpu sınırını da zorlayacağımı sanmam,teşekkürler.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!