Zoque.Forum
»
Bloglar için (TypePad) subdomain oluşturma hakkında yardım
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bloglar için (TypePad) subdomain oluşturma hakkında yardım
TypePad kullanarak bir blog açma hazırlığındayım. Ancak subdomain konusu biraz kafamı karıştırdı.
www.deneme.typepad.com şeklinde olan adresime www.deneme.com şeklinde bir alan adı alarak yönlendirdim. Ama yardım almak istediğim konu şu: Örnek: www.deneme.typepad.com/muzik yerine www.deneme.com/muzik www.deneme.typepad.com/sinema yerine www.deneme.com/sinema www.deneme.typepad.com/kitap yerine www.deneme.com/kitap olarak kullanıp kullanamayacağım. Bütün bunlar için www.deneme.com/muzik ya da www.deneme.com/sinema şeklinde her sayfa, hatta her post için ayrı ayrı alan isimleri mi almam gerek (ki biraz mantıksız gibi)? Bunun CNAME ile ilgili olduğunu ve benim alan adı aldığım firma olan Türk Ticaret'in bu hizmeti vermediğini öğrendim ancak pek bilgim olmadığı için hangi yönde nasıl bir karar almalıyım bilemiyorum. Türk Ticaret'in de bazı tavırlarından, ilgisizliğinden ve 2-3 defa gönderdiğim mesajıma ancak 35 gün sonra cevap vermesinden dolayı alan adımı başka bir firmaya transfer etmek istiyorum. Bunun için de önereceğiniz kaliteli, hesaplı, problemsiz ve yukarıda bahsettiğim problemimi de çözebileceğim bir tavsiyeniz var mı? Bir de alan adını ve xxx@deneme.com şeklinde olan mail adresimi transfer etmek için öncelikle Türk Ticaret ile mi yoksa yeni alan adımı alacağım yerle mi görüşmeliyim? Bu konularda yardımcı olabilen olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim... |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!