Zoque.Forum
»
BlueHost'tan Host
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Stuttgart
|
Re: BlueHost'tan Host
Paket özelliklerini biraz inceledim.
Bluehost da baska bir paket ile siteler barindiriyorum. Bahsi gecen paket icin bir sey diyemem, fiyatlandirma gibi detaylari iyice okumak gerekir. Benim aldigim pakette ücret ne ise o sekilde ödeme yapildi ve verdiklerini söyledikleri hizmetlerde sorun yasamadim. Ancak teknik detaylarda gözüken bazi baska sinirlayici seylerde görmek mümkün. Bu firmanin paketlerinde var olan bir sinirlama fiyatlari ucuz kiliyor. Tabi bu kisitlama barindirilacak i site, özellik ve iceriklerine göre dezavantaj olusturabilir. Benim tespitimle (ki baska yerlerden baglananlardan degisiklik gösterebilir) bir bilgisayarin host´a veri yükleme hizi max. 40 kb civari, indirme hizi max 400 kb gibi. Bu host un yavasligindan degil her bir baglanti icin verdigi bir kisitlama. Büyük ve hizli veri transferi gerektiren seyler disinda, kullanilabilir bir yer. Yüksek hizli internet baglantisina sahip bilgisayar (10 mbit üzeri) hissedilebilir bir yavaslik olabiliyor. Mesaj apiko tarafından 20.12.2007 (13:13) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: Sakarya
|
Alıntı:
Yani cpu sorunu yaşamayacaksanız (SEO kurmazsanız zaten cpu kullanımızın çok fazla artacağını sanmıyorum) bluehostu öneririm ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Bluehost en iyilerden biridir. ASP desteği istiyorsanız ixwebhosting de iyidir.
Yabancı webhosting firmaları hakkındaki inceleme ve yorumlara http://www.yabancihost.com dan ulaşabilirsiniz. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!