|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
3des Vpn
Merhabalar tekrardan. Teklan ile bir projede çalışacağım fakat başka bir projem için vpn desteği veren, 3DES VPN yapabilen bir firewall ‘ ı yada 3DES VPN yapabilen bir router‘ı bulunan bir firma arıyorum. Teklan vpn desteği vermediğinden bu projede Teklan ile çalışamayacağım. İlk aşamada bu proje için datacenter kurmak imkansız Bu yüzden böyle bir arayış içindeyiz.Mümkünse seçenekler Grid, Borusan dışında olsun. Grid ile görüşmemiz pek olumlu geçmemişti, ayrıca küçük firmalara pek iyi gözle bakmıyorlar. Oraya büyüyüp gitmek lazım, zaten o kadar büyüdükten sonra grid yerine kendimiz dc açarız ( @hayatbilgisayar ile bunun üzerine konuşmuştuk, saolsun @hayatbilgisayar tecrübeleri ile yardımcı olmuştu. ) Fikirlerinizi bekliyoruz, teşekkürler.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbuL
|
Re: 3des Vpn
Cisco ve Juniper üzerinde VPN yapılabilmektedir. Firewall olarak bunları kullanan herhangi bir datacenter VPN hizmeti verebilir size. Tabi bu datacenterın keyfine bağlı normalde böyle bir istek olmaz. Ayrıca teklan vermiyorsa bile kendiniz bir firewall kurarak yada VPN sunucu kurarak bu hizmeti yapabilirsiniz.
ps: Yardımcı olabileceğim bir konu varsa mail veya MSN ile ulaşabilirsiniz.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: KOCAELİ
|
Re: 3des Vpn
Çok teşekkürler öncelikle ilginiz için.
(cihan at saglamoz dot net) adresiniz MSN adresiniz mi aynı zamanda? vpn sunucu kurmayı win 2003 üzerinden öğrenmiştim ancak uygulamadığım için ne kadar başarılı olur, denemek lazım. Teklanda bildiğim kadrı ile bu firewall lardan biri var ama kendileri vpn hizmetimiz yok demişlerdi. bu durumda benim vpn kurmam sorun olmaması lazım değil mi( sorumluluk bana ait)?
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!