|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ftp'ye attığım dosyalar web sayfama yansımıyor ve işin ilginç yanı...
internet Explorer ile ftp'den siteme güvensiz olarak ulaşılabiliyor ve benim atmadığım bir kaç jpg (iron maiden) dosyası görüyorum. (Adres satırına ftp.siteminadresi.net yazıyorum ve bahsi geçen dosyalar karşımda. Değişiklik yapamıyorum, şifre sormuyor falan, karışık bir durum.) CuteFtp'den girerken şifre soruyor, bağlanıyor ve "wwwroot" klasörü altına örnek index.HTML dosyamı atıyorum, siteye ulaşılamıyor. 1- Dosyaları görmemesi neden kaynaklanıyor olabilir? 2- Iron Maiden resimlerini ftp'ye kim nasıl atmış olabilir? 3- Bu ne menem bir iştir? ![]() __________________________________________________ ___________ internet Explorer FTP'den bir görünüm; ![]() Reelde "wwwroot" dizini altında bulunan dosyalarım;
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: Ftp'ye attığım dosyalar web sayfama yansımıyor ve işin ilginç yanı...
Büyük olasılıkla sunucudaki ftp yazılımında ftp kullanıcınızın izinleriyle ilgili bir sorun var ve çözebilecek kişiler sunucuyu yönetenler sanırım.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Londra
|
Selamlar,
FTP'ye altılan dosyaların yerine ulaşmaması sorunu log dosyalarından kaynaklanıyor olabilir. Daha bugün üzerinde çalıştığım arkadaşın sitesinde başıma geldi bu olay. Ana dizinde (yani www dışında) log isimli bir klasör varsa onun içini temizleyebilirsin. Bendeki log klasörü 500KB'tan büyük 100'den fazla dosya içeriyordu. Onları silince FTP düzgün çalışmaya başladı. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
explorerda siteadi.com yazdığında gelen sayfa dizini ile ftp den ulaştığın dizin birbirinden farklı olabilir. servis sağlayıcınla görüşmeni öneririm.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!