Zoque.Forum
»
Hosting için acil fikir lazım!!!
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Hosting için acil fikir lazım!!!
Merhaba.
Bir şirket için adamakıllı bir hosting firması arıyorum.Acilen gerekli. Şu anda web Sahibi ile çalışıyoruz fakat servislerinden hiç de memnun değiliz.Acilen değiştirmemiz gerekli.Özellikle e-posta sorunu çok oluyor. Bir şirket için istediğimden kurumsal bir firma olmalı.Ben Sabancı Telekom, NetOne, Doruk, Superonline,E-kolay'a baktım.Yalnız Sabancı işlemlerini şu an için dondurmuş.Bu yüzden eledim.NetOne'da çok yüksek bir fiyat verdi.Bu yüzden şu an için NetOne'ı son sıraya koyduk.Eğer diğerlerini beğenmezsek son çare olarak NetOne'ı seçicez. Şimdi size sormak istediğim şu:Size göre acaba yukarıdaki paragrafta saydığım firmalardan hangisi işimizi en iyi görür.Şu an için beni alacağım hizmet ve kalitesi ilgilendiriyor, özellikler sorun değil.Onlar ikinci sırada.Servis açısından e-posta asla kesilmemeli, web yayını düzgün olmalı.Kısacası sorun yaşayıp da websahibinde olduğu gibi firmayı sürekli aramak istemiyorum. Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Hosting için acil fikir lazım!!!
Radore Hosting deneyebilirsin, birçok şirket ve sanatçı çalışıyor diye biliyorum. Hatta son olarak Tarkan'da Radore hosting ile çalışmaya başlamış
![]()
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Moskova
|
Eger sunucunun amerikada bulunmasi sorun olmiycakksa www.tampaket.com u deneyebilirsin.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
merhaba
yurtiçinde istiyorsan hostbul.net den araştırma yaparak yapılan yorumlara ve problemlerin çözülme oranlarına göre iyi bir firma bulabilirsin. altinsoft.com diye bir firma ile kısa bir süre çalışmıştım hem fiyat hem hizmet konusunda iyiydi. şimdi hostbul.net e baktım ilk gözüme çarpan 300 yorumdan %96 sı olumlu olan kb.com.tr yurtdışı düşünürsen www.hostqator.com firmasını tek geçiyorum. kendileriyle eski işyerimde 2 sene boyunca çalıştık gerçekten sitelerinde 24 saat canlı destekleri var ve fiyatları çok ucuz. email içinse önerim gmailin sağladığı email hizmeti. şaka yapmıyorum hostingi aldıktan sonra hosting kontrol panelinizden mx kayıtlarını Google'ın size verdiği ayarla değiştiriyorsunuz ve isminiz@domaininiz.com olarak 6,35 GB kotalı email alabiliyorsunuz (istediğiniz kadar). Bildiğiniz gmail gibi kullanımı. pop3 desteği falan her şey var. son derece hızlı ve spam koruması müthiş. http://www.google.com/a/help/intl/tr...tions_spe.html adresine girip standart sürüm için kaydolabilirsiniz. size kaç email istediğinizi soracak, oraya en son 2000 yazmıştım kabul etmişti ![]()
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Moskova
|
hostgator firmasini over celling denilen uygulamayi yapiyor. Yani kibarca nasil olsa kimse bu kadar limiti kullanmaz diye limitleri yuksek tutuyor. Gercekden paketlerdeki limitlere yakin kullanicaksaniz dikkatli olun. Onun disinda hostgator firmasinin verdigi servisin kalitesine lafim yok. Nereden biliyorsun dersen hostgator serverlarini theplanet.com dan kiraliyor oradaki fiyatlarada bakarsaniz bu limitlerle kuratarmayacagini gorursunuz. http://www.theplanet.com/pdfs/HostGator_ss.pdf
selamlar...
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
Alıntı:
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Bazen adını bile unuttuğum speedlayer'da iyidir. Birkaç aydır ihtiyaç olmadığından görüşmüyorum kendileriyle.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
Teklan(eski), Cirtex, Resellerzoom, ctsquare, KebirHost, istanbulhost, GTech, sisNetwork, İz Host, Natro gibi yerlerle çalışmış birisi olarak;
BlueHost'u tek geçerim. Aylık 7$'a tekabül eden bir rakama, 1500GB (1,5 TeraByte) yer ve 15000GB (15 TeraByte) trafiği hiç bir yerde bulamayacağınız bir yana, sabahın köründe ya da onlar için gecenin yarısı olan bir vakitte, Canlı Yardım alabiliyorsunuz. Bırakın hemen 10-15 dakika sonra mail'e yanıt almayı, bir keresinde, ekranıma bağlanıp yaptıklarımı takip ettikten sonra, sorun ftp programınızda deyip unLimitedFTP'yi tavsiye etmişti yardımcı adminlerden birisi.. İşte o gün bu gündür her yerde BlueHost deyip duruyorum ![]() //ek olarak, Wordpress.org'un ilk sırada önerdiği hosting şirketi 2. sırada ise Hostgator derim. Çünkü bence hosting işinde en önemli şey; saat 08:45'te sitenize bir sorun olduğunda, binlerce kişi gelmeye başlamadan önce 08:55'te sorunun çözülmüş olması. Bunun için de benim olmazsa olmazım: Telefon/web Canlı Yardım. 10/100 Mbit Connection, yer, ram vs.. ikinci planda.. .
|
Zoque'a hoşgeldiniz!