Zoque.Forum
»
DE Registrar ve Diger International Domainler
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: LND
|
DE Registrar ve Diger International Domainler
Selamlar,
Bugun bir .de domain almam gerekti ancak hangi siteden alacagimi bilemedim. Godaddy gibi bir cok sitede yok, register.com da ise cok pahali vs. Ek olarak yakin zamanda bir kac daha bu sekilde ulusal domain almayi planliyorum, ve her domain icin farkli bir yerde hesap acmak istemiyorum. Hangi firma bu konuda en iyi / uygun hizmeti sunabilir? Tecrubesi olan? Bu arada sadece .de domainler icin de oneriniz varsa, hic yoktan o da iyidir ![]()
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Re: DE Registrar ve Diger International Domainler
Alıntı:
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Londra
|
Selamlar,
Namecheap'tan .de ve .co.uk alabilirsiniz. Nokta de henüz almadım ama .co.uk aldım. Jenerik domainlerin hemen hepsi .de uzantısında alınmış durumda ancak .co.uk uzantısında çok sayıda jenerik boşta. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Namecheap fena gozukmuyor gercekten de cok fazla uzanti yok ama hic yoktan iyidir. Fiyat 17.88$ herhalde normal .de uzanti fiyatlari bu civardadir zaten.
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: Rousse - İzmir
|
Alıntı:
Bu arada eurodns.com önerebilirim kupon kullanarak 5 Euro'ya kayıt edebilirsiniz ancak oradan kayıt ettiğim domainde şöyle bir sorun yaşadım. Diğer domainler için kullanmış olduğum ns'leri kullanmaya çalıştığımda aynı subnet'e bulunan ns'leri kullanamazsınız diye hata mesajı veriyor. Bu durum acaba sadece Eurodns'te mi mvcut yoksa diğer kayıt firmlarında da geçerli mi? .de uzantılı domaini olupta bu konu hakkında aydınalatabilecek bir üyemiz varsa minnettar olurum. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Aynı subnette ise 2 tane "name server" adresi yerine 1 tane de girebilirsin, sonuçta bir farkı olmaz (iki ayrı makina değillerse, ki %99.9 değildir).
Almanlar çok cins bu konularda, tavsiye edebileceğim bir yer yok ama özellikle strato yu tavsiye etMiyorum, sakın alma oradan.
#siberarena.com | tournament.online Mesaj mow tarafından 1 hafta önce (16:48) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: Rousse - İzmir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
Bu konuya ben ne yaptigimi yazmamisim. Sonuc olarak godaddy .de domaine basladi ya da ben ilk basta bulamamistim. Ozetle godaddy den .de domain aldim ve gayet uygun, verimli sekilde calisiyor.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site |