Zoque.Forum
»
fazla sayida sql´e izin veren host?
|
| Web Hosting / Domain Web hosting paketleri, sunucu barındırma veya sunucu kiralama hizmetleri, alan adı (domain) kayıdı ile ilgili sorularınızı; web hosting firmaları hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. Bu bölümde herhangi bir reklama izin verilmemektedir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Stuttgart
|
fazla sayida sql´e izin veren host?
Merhaba,
Baslik biraz eksik oldu, ben bunu biraz acayim. Suan icin 10+ alan adini degisik yerlerde barindiriyorum. Zamanla bu sayi artacak. Yaptigim arastirmalarla ve bir arkadasin gecici olarak kullandigim yeri bluehost var bana biraz uyan. Ancak bluehost da beni hosnut etmeyen bazi seyler var. Suanki kampanyalari ile 50 SQL ve sinirsiz alan adi eklemeye izin veriyorlar. Firma benim ihtiyacimdan cok cok fazla alan veriyor, bunu verdigi icin de indirim/gönderim hizlarinda kisitlama yapiyorlar. Hiz konusunda limiti olmayan, güvenilir, 50+ SQL databank i acabilme imkani ve bir o kadar alan adi ekleme imkani veren, yer kapasitesi konusunda bluehost gibi cok büyük alan adi vermeyen ve makul ücretli hostin firmasi önerilerinizi almak isterim. Özellikle ilk tercihim Almanya ve dis baglantilardir. Simdiden yardimci olacaklara tesekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: fazla sayida sql´e izin veren host?
SQL dediğinde Microsoft SQL geliyor aklıma. MySQL sorununda yardımcı olabilir ise hostgator.com'u deneyebilirsin. Küçük ve orta ölçekli işler için sütten çıkma ak kaşık olmasa bile iş görür seviyede.
Bu arada eklemeyi unuttum, sınırsız MySQL ve domain ekleyip bunları ayrı birer host gibi kullanabiliyorsun. Mesaj Se7en tarafından 16.02.2008 (08:03) yeniden düzenlendi.. Açıklama: ekleme yaptım corç |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!